تبلیغات
نودل بانو - شیرینی خامه ای
نودل بانو
تجربیات آشپزی من
چهارشنبه 3 دی 1393 :: نویسنده : النا شف

خوب اینو میدونید که پایه همه شیرینی های تر که تو بازار هستش (کیک اسفنجی) که آموزششو از پایه که کیک اسفنجی هست گذاشتم،امیدوارم مورد استفاده تون قرار بگیره...


اول جا داره از بزرگوارانی که با محبت و مهربونیشون منو همراهی میکنن صمیمانه تشکر کنم،خواستم بگم بنده رو با مهربونی هاتون سرشـــــــــار از انرژی میکنید،منم دست تک تک شما رو میبوسم...

من موادم زیاد بود واسه دو تا قالب نیاز داشتم شما اگه کمتر میخواین نصفش کنید...

مواد لازم:

آرد قنادی: 300 گرم
پودر قند: 300 گرم
تخم مرغ خنک: 6 عدد
بکینگ پودر: 1 ق.چ سر صاف
وانیل: نوک ق.چ
آبجوش: نصف پیمانه
نمک: نوک ق.چ

فر رو روی درجه 140 درجه روشن کنید
قالب مورد نظر رو چرب کنید و کاغذ روغنی بندازین و مجدد روشو چرب کنید (اینکارو واسه همیشه انجام بدین)


آرد و نمک و بکینگ پودر رو 3 بار الک کنید


تخم مرغ های سردمونو زرده و سفیده شو جدا میکنیم و سفیده شو با دور متوسط میزنیم تا سفید بشه


وقتی سفید شد نصف پودر قند رو اضافه میکنیم(که من همون نصفه شو با قاشق میریختم) انقدر میزنیم که سفت بشه وقتی کجش کردین از ظرف نریزه و بعد میزاریم تو یخچال


زرده ها و وانیل و باقیمانده پودر قند رو کمی با همزن میزنیم، وخیلی سریع آبجوش رو اضافه میکنیم که زرده نبنده من دقیقا از ریختن آبجوش نتونستم عکس بگیرم چون باید سریع هم میزدم که زرده نگیره،هم زدن زرده ها بعد از آبجوش زیاد باشه تا جایی که کرم رنگ بشه،خوب حالا همزن و میزاریم کنار و با لیسک یا قاشق چوبی سفیده ها رو به حالت دورانی هم میزنیم خیلی آروم


بعدم مخلوط آرد رو اضافه میکنیم و بازم به صورت دورانی با لیسک مخلوط میکنیم


توی قالب میریزیم،دوستان در نظر داشته باشید از هر قالبی که استفاده میکنید 2/3 قالبو پر کنید،و بعد روشو صاف میکنیم


حدود 30 دقیقه داخل فر میزاریم شعارم معمولا اینه همیشه بعد از 30 دقیقه خودتون با خلال دندون چک کنید چون فرها با هم متفاوتن


خوب گذاشتم سرد شد و از وسط تقسیمش کردم و وسطشو خامه کشیدم و با خامه فرم گرفته و موز و کیوی تزئین کردم


به سادگی میتونید شیرینی مرغوب در منزل داشته باشید


اون مقدار دیگه هم که جدا کردم یک کیک گرد شد که نتیجه تزئینشو بعد از همین پست براتون میزارم...


نوش جان...

منبع کیک اسفنجی: هانی شف




نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

شنبه 22 اردیبهشت 1397 12:53 ق.ظ
микрокредит на карту быстро
микрокредит онлайн на карту
займ онлайн на карту срочно
онлайн кредит без инн
взять кредитку срочно в
украине
микрокредит на карту быстро
взять кредит быстро на карту
یکشنبه 26 شهریور 1396 07:43 ب.ظ
I was recommended this web site by my cousin. I'm
not sure whether this post is written by him as nobody else know such detailed about my trouble.
You are wonderful! Thanks!
دوشنبه 30 مرداد 1396 09:21 ب.ظ
We are a group of volunteers and starting a new scheme in our community.
Your web site provided us with helpful info to work on. You have done
a formidable task and our entire neighborhood might be grateful to you.
جمعه 13 مرداد 1396 09:55 ب.ظ
I have read a few excellent stuff here. Definitely price bookmarking for revisiting.
I surprise how much effort you set to create this kind of fantastic informative website.
یکشنبه 8 مرداد 1396 10:25 ق.ظ
Hello are using Wordpress for your blog platform?
I'm new to the blog world but I'm trying to get started and create
my own. Do you need any coding knowledge to make your own blog?
Any help would be really appreciated!
سه شنبه 22 فروردین 1396 10:36 ق.ظ
Thanks for your marvelous posting! I genuinely enjoyed reading it, you may be
a great author.I will always bookmark your blog and may come back at some point.
I want to encourage you to definitely continue your great work, have a
nice evening!
دوشنبه 21 فروردین 1396 06:09 ب.ظ
Good day! I know this is somewhat off topic but I was wondering which blog platform are you using
for this site? I'm getting sick and tired of Wordpress because I've had issues with hackers and I'm looking at options for another platform.
I would be great if you could point me in the direction of a good platform.
دوشنبه 14 فروردین 1396 06:51 ب.ظ
Nice post. I learn something totally new and challenging on websites I stumbleupon every day.

It will always be helpful to read articles from other authors and practice something
from other web sites.
یکشنبه 13 فروردین 1396 09:09 ق.ظ
This is very interesting, You're a very skilled blogger.
I have joined your feed and look forward to seeking more of your excellent post.
Also, I've shared your site in my social networks!
پنجشنبه 10 فروردین 1396 06:06 ب.ظ
Simply want to say your article is as astounding.
The clarity to your submit is simply excellent and i could assume you're knowledgeable on this subject.
Well together with your permission let me to seize your RSS
feed to keep up to date with drawing close post.
Thanks a million and please carry on the rewarding work.
شنبه 2 اسفند 1393 01:57 ب.ظ
سلام النا جان... این شیرینی خیلی خواستنیه
خامه های فرم گرفته آماده که از قنادی ی گیریم و هر وقت اندازه نیاز استفاده می کنیم چطوریه؟ یعنی هر بار باید با همزن حسابی بزنیمش؟
این دیگه دردسرفرم دادن خامه پاکتیو نداره؟
النا شف (عزیزم اون خامه هایی که لوازم قنادی دارن باید وقتی میاری خونه با همزن بزنی،ولی من منظورم خامه ی خود شیرینی فروشی هاست که نیاز به زدن هم نداره،خودش فرم گرفته ست
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : النا شف
پیوندها
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی