تبلیغات
نودل بانو - تونابالز و پته تن ماهی
نودل بانو
تجربیات آشپزی من
جمعه 5 دی 1393 :: نویسنده : النا شف

یک غذای فوق العاده خوشمزه و گزینه خوبی برای شام...


مواد لازم:(برای تونابالز)

سیب زمینی متوسط: 1 عدد متوسط
تن ماهی : نصف 1 عدد
تخم مرغ: 2 عدد
آرد سوخاری: به میزان لازم
نمک،فلفل قرمز:به مقدار کم

مواد لازم:(برای پته)

تن ماهی: نصف 1 عدد
سس مایونز:2 ق.غ
نمک . فلفل: به مقدار کم

ابتدا سیب زمینی رو آبپز یا داخل فر کبابی میکنیم


بعد با تن ماهی مخلوط و با گوشکوب معمولی یا برقی میکوبیم، یا داخل غذا ساز یا مخلوط کن میریزیم


کمی که مخلوط شد 1 عدد از تخم مرغ را اضافه میکنیم 


به اندازه گردو برمیداریم و تو دست گردش میکنیم و تو تخم مرغ میندازیم


و بعد در آرد سوخاری میغلتونیم و در روغن سرخ میکنیم


و بعد تزئین و سرو


یه طعم جدید و خاص، من که طعمشو دوست داشتم


و اما پته به جـــــــــــــرات میتونم بگم عاااااااااااااشقش شدم و هر زمان میخورم یک تشکر صمیمانه از شف طیبه عزیز دارم، چون بی نظیره توصیه میکنم حنما حتما حتما درست کنید و دعا به جون من و شف طیبه کنید

خوب این نیازی به رسپی طولانی نداره،همه مواد ذکر شده در مورد پته رو توی بلندر یا خرد کن یا غذا ساز میریزیم و بعد از 2 دقیقه پته تحویل میگیریم !به همین سادگی به همین خوشمزگییییییییییییییی،میتونید روی نون تست بکشید و یا مثل من خالی قاشق کش کنید


نوش جان...

منبع:شف طیبه




نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

یکشنبه 26 شهریور 1396 08:20 ب.ظ
Unquestionably believe that which you stated. Your favorite justification appeared
to be on the net the simplest thing to be aware of.

I say to you, I certainly get irked while people think about worries that they just do not
know about. You managed to hit the nail upon the top
and defined out the whole thing without having side-effects , people can take a signal.
Will probably be back to get more. Thanks
دوشنبه 30 مرداد 1396 02:48 ب.ظ
Woah! I'm really loving the template/theme of this blog.
It's simple, yet effective. A lot of times it's very difficult to get that "perfect balance" between usability and appearance.
I must say you've done a superb job with this. In addition, the blog loads very quick for me on Firefox.
Excellent Blog!
یکشنبه 15 مرداد 1396 03:40 ب.ظ
Hey there! I've been reading your blog for some time now and finally
got the courage to go ahead and give you a shout out from Dallas
Texas! Just wanted to say keep up the good job!
شنبه 7 مرداد 1396 10:51 ب.ظ
Thanks for the good writeup. It actually used to be a leisure account it.

Look advanced to more added agreeable from you! By the way,
how can we keep in touch?
پنجشنبه 24 فروردین 1396 08:15 ب.ظ
Have you ever considered creating an ebook
or guest authoring on other blogs? I have a blog based upon on the same ideas you discuss and would really like to have you share
some stories/information. I know my viewers would appreciate your work.
If you are even remotely interested, feel free to shoot me an e-mail.
سه شنبه 22 فروردین 1396 05:23 ق.ظ
I am extremely inspired together with your writing talents as neatly as with the format for your weblog.
Is that this a paid theme or did you customize it
your self? Anyway keep up the nice high quality writing, it's rare to look a nice weblog like this one nowadays..
جمعه 11 فروردین 1396 01:03 ب.ظ
Yes! Finally someone writes about BHW.
چهارشنبه 16 اردیبهشت 1394 08:44 ب.ظ
سلام
وبلاگت عالی این غذا باید خوشمزه باشه حتما درست کنم.من تازه با شما
آشناشدم و خوشحالم از این بابت.
به من سربزن اگه با تبادل لینک موافقی منو با اسم شیرین بانو لینک
کن خبر بده با چه اسمی لینکت کنم.
ممنون میشم.
النا شف (بنده هم از این بابت خوشحالم عزیزم ولی وبلاگتون برام باز نمیشه و این که من مدتیه همینطور که تو پست ثابتم گذاشتم من با بلاگفا مشکل دارم قسمت نظراتتون که میام برام کد نمیاد که نظرمو ارسال کنم
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : النا شف
پیوندها
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی