تبلیغات
نودل بانو - خمیر هزارلا
نودل بانو
تجربیات آشپزی من
چهارشنبه 10 دی 1393 :: نویسنده : النا شف

امروز با یک خمیر پر کاربرد و پر طرفدار در خدمتتونم، اگه  حتی اهل آشپزی هم نیستین این خمیرو درست کنید وبســــــــــی لذت ببرید، ببینید مزه این خمیر چیزی فراتر از اونی که فکر میکنید،با این خمیر شیرینی های متنوعی میشه درست کرد به عنوان مثال: شیرینی زبان،ناپلئونی،پاپیونی،مثلث پنیری و و و...... بزارید یک کلمه خلاصه بگم داشتن این خمیر تو فریزر از نون شب واجب تره!!!!


مواد لازم:(برای خمیر)
آرد: 420 گرم
کره:50 گرم
نمک:1/2 ق.چ
آب یخ: 1 تا 1/2 پیمانه

مواد لازم:(برای کره وسط خمیر)
کره: 450 گرم
آرد: 65 گرم
نمک: 1/2 ق.چ
آبلیمو: 3 تا 4 ق.چ

خوب همین اول خدمتتون عارض شم که این موادو اگه دقیق رعایت کنید،شک نکنید  نتیجه یک خمیر عالی میشه...

اول نمک و به آب سرد اضافه میکنیم و با قاشق هم میزنیم


بعد کره رو به آرد اضافه میکنیم و یک کم با هم مخلوط میکنیم



بعد که یک کم مخلوط شد آب رو اضافه میکنیم،کم کم آب رو اضافه میکنیم چون ممکنه بسته به نوع آردتون کمتر آب بخواد، من همشو ریختم


بعد از اینکه خمیر وسط ظرف جمع شد نیاز نیست آب بیشتری اضافه کنیم


خمیرو منتقل میکنیم به یک سطح تمیز و آردپاشی شده شروع میکنیم به ورز دادن به مدت 5 دقیقه


روی خمیرو با چاقو میبریم به حالت بعلاوه، داخل یک پلاستیک رو باز میکنیم و آرد میپاشیم و دور خمیر میپیچونیم و میزاریم یخچال به مدت 20 تا 30 دقیقه


برای کره وسط خمیر 450 گرم کره ای که داشتیم از رنده رد میکنیم،(من از 8 تا کره 50 گرمی استفاده کردم در ضمن اگه با بوی کره مشکل دارین از روغن قنادی استفاده کنید  فقط روغن قنادی!)


1/2 قاشق چایخوری نمک رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم


و بعد آبلیمو(اگه آبلیموتون زیاد ترش نیست از 5 ق استفاده کنید) مخلوط میکنیم


آرد رو اضافه میکنیم و شروع میکنیم به ورز دادن


خمیرو منتقل میکنیم به یه سطح آرد پاشی شده،نترسین هر چقدر که خمیر  به دستتون نچسبید آرد بپاشین


تا جایی که یک خمیر یکدستی بشه باید ورز بدیم بازم میگم بخاطر وجود کره از آرد زیادی استفاده کنید،ممکنه بازم 65 گرم دیگه آرد بخواد،خمیر رو با انگشتامون شکل میدیم به حالت مربع یا مستطیل،بعد خمیرو داخل یک پلاستک میزاریم و میزاریم داخل یخچال به مدت 20 دقیقه


خمیرو که از یخچال در آوردیم زیر و روشو آرد میپاشیم و همچنین روی وردنه رو ،و شروع میکنیم به باز کردن خمیر 


خمیرو جوری باز میکنیم که وسط خمیر برجسته تر باشه نسبت به اطرافش


کره رو وسط خمیر میزاریم چهار طرف خمیر رو میبندیم


اگر دیدین مقدار زیادی آرد به کناره های خمیر هست با فرچه تمیز کنید


بعد با وردنه شروع میکنیم با حرکات ضربه ای خمیر رو باز کردن


خمیرو تقریبا به قطر نیم سانت باز میکنیم ،خمیرو که باز کردیم دو طرف خمیرو میاریم وسط،اگه آرد اضافی هست با فرچه میگیریم


مجدد یک تا دیگه میدیم


خمیرو منتقل میکنیم به یک سینی روشو میپوشونیم و میزاریم یخچال به مدت 20 دقیقه


خمیرو که از یخچال در آوردیم مجدد روی سطحمون میزاریم،شروع میکنیم به باز کردن اول بصورت ضربه ای، و بعد با وردنه بازش میکنیم


خوب دوستان 4 بار دیگه همین کارو میکنیم یعنی هر بار برعکس دفعه قبل عرض خمیر را طول قرار بدین و 3 تا بزنید و به مدت 20 دقیقه میزاریم داخل یخچال،خیلی ساده ست هر بار بر عکس دفعه قبل تا میزنیم  و با وردنه اول ضربه ای و بعد بازش میکنیم،این خمیر برعکس زمان طولانی خیلللی آسونه همین که وارد عمل بشین متوجه صدق گفتارم میشین


به زودی شیرینی ها و غذاهایی که با این خمیر جادویی درست میشه آموزش میدم،پس منتظر باشید و شکیبا...
به خدا سپردمتون...
منبع:تخته سفید




نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

پنجشنبه 24 خرداد 1397 09:56 ق.ظ
What's Goіng down i'm neᴡ to this, I stumbled
ᥙpon this Ӏ have discovered Ӏt absolᥙtely usеful аnd it has helped mе out loads.

Ι'm hoping to contribute & hepp օther users lik its aided
me. Grеat job.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1397 09:23 ق.ظ
بسیار عالی سپاس
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1397 09:23 ق.ظ
خیلی عالی بود ممنون از شما
سه شنبه 4 اردیبهشت 1397 02:25 ق.ظ
Heyy would you miund lettihg me knbow which hpsting company you're utilizing?
I've loaded yokur blg inn 3 diffrent webb browsers annd I must
sayy this blolg loads a lot quicker thewn most. Caan you
recommednd a good web hosting provider aat a fair price? Thanks, I appreciate
it!
شنبه 1 اردیبهشت 1397 07:33 ق.ظ
I'd lioe to finhd outt more? I'd want tto ind
out sme additional information.
یکشنبه 6 اسفند 1396 09:09 ق.ظ
با تشکر
دوشنبه 30 بهمن 1396 01:19 ب.ظ
با تشکر
دوشنبه 30 بهمن 1396 01:15 ب.ظ
مفید و کاربردی بود ممنون
دوشنبه 30 بهمن 1396 12:48 ب.ظ
با ارزوی موفقیت برای شما
دوشنبه 30 بهمن 1396 12:22 ب.ظ
مفید بود ممنون
دوشنبه 30 بهمن 1396 12:12 ب.ظ
عالی بود تشکر
دوشنبه 30 بهمن 1396 11:53 ق.ظ
با تشکر
دوشنبه 30 بهمن 1396 11:46 ق.ظ
ممنون از اشتراک گذاریتون
دوشنبه 30 بهمن 1396 11:22 ق.ظ
ممنون از اشتراک گذاریتون
چهارشنبه 10 آبان 1396 04:02 ق.ظ
ممنون از وبلاگ خوبتون
جمعه 28 مهر 1396 01:16 ب.ظ
ممنون اطلاعات کاملی بود
جمعه 7 مهر 1396 12:42 ب.ظ
ممنون از وبلاگ خوبتون
جمعه 17 شهریور 1396 12:00 ق.ظ
ممنون از وبلاگ خوبتون.
به سایت ما هم حتما سر بزنید
یکشنبه 15 مرداد 1396 02:32 ب.ظ
I don't know if it's just me or if everyone else encountering problems with your website.
It appears as though some of the written text in your posts are running off the screen. Can someone else
please comment and let me know if this is happening to them as well?
This could be a issue with my browser because I've had this
happen before. Many thanks
یکشنبه 8 مرداد 1396 12:07 ب.ظ
Excellent way of describing, and fastidious piece of writing to get information regarding my presentation topic, which i am going to
deliver in school.
پنجشنبه 24 فروردین 1396 11:33 ب.ظ
I'm amazed, I have to admit. Seldom do I encounter a blog that's equally educative and entertaining, and let me tell
you, you've hit the nail on the head. The issue is something that not enough
people are speaking intelligently about. I'm very happy
I stumbled across this in my hunt for something concerning this.
دوشنبه 21 فروردین 1396 07:47 ب.ظ
I got this web site from my buddy who shared with me concerning this web
site and at the moment this time I am browsing this web site and reading very informative articles or
reviews at this place.
یکشنبه 13 اردیبهشت 1394 12:58 ق.ظ
خیلی عالی بود ممنون از آموزشت بانو
النا شف (خواهش میکنم دوست عزیز
دوشنبه 17 فروردین 1394 11:43 ب.ظ
سلام دوست من وبلاگ قشنگی داری از سایت ما هم دیدن کن ضرر نمی کنی شایت به دردت خورد
النا شف (سلام ممنون
دوشنبه 18 اسفند 1393 10:42 ق.ظ
دوست عزیزم ممنون توضیحاتون عالی و جامع بود موفق باشید و پیروز
النا شف (مرسی عزیزم
سه شنبه 16 دی 1393 01:32 ب.ظ
مرسیییییی از راهنماییت
النا شفخواهش میکنم.
یکشنبه 14 دی 1393 05:21 ب.ظ
عزیزم به نظرت میشه به جای 450 گرم کره از کره گیاهی (مارگارین )استفاده کرد
النا شف بانو جان،بله میشه،من اشاره ای به روغن قنادی داشتم،کره و مارگارین هردو حاوی ۱۶ درصد آب و ۸۵ درصد چربی هستند با این تفاوت که چربی کره از نوع چربی حیوانی و چربی مارگارین از روغن نباتی تشکیل شده،پس میتونید استفاده کنید
چهارشنبه 10 دی 1393 08:38 ب.ظ
عزیزم چقدر عالییی
بابت این خمیر پرکاربردمرسییی خیلی زحمت کشیدی
مجدد خصوصی رو چک کن دوستم
النا شفخواهش میکنم عزیزم
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : النا شف
پیوندها
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی