تبلیغات
نودل بانو - خمیر هزارلا
نودل بانو
تجربیات آشپزی من
چهارشنبه 10 دی 1393 :: نویسنده : النا شف

امروز با یک خمیر پر کاربرد و پر طرفدار در خدمتتونم، اگه  حتی اهل آشپزی هم نیستین این خمیرو درست کنید وبســــــــــی لذت ببرید، ببینید مزه این خمیر چیزی فراتر از اونی که فکر میکنید،با این خمیر شیرینی های متنوعی میشه درست کرد به عنوان مثال: شیرینی زبان،ناپلئونی،پاپیونی،مثلث پنیری و و و...... بزارید یک کلمه خلاصه بگم داشتن این خمیر تو فریزر از نون شب واجب تره!!!!


مواد لازم:(برای خمیر)
آرد: 420 گرم
کره:50 گرم
نمک:1/2 ق.چ
آب یخ: 1 تا 1/2 پیمانه

مواد لازم:(برای کره وسط خمیر)
کره: 450 گرم
آرد: 65 گرم
نمک: 1/2 ق.چ
آبلیمو: 3 تا 4 ق.چ

خوب همین اول خدمتتون عارض شم که این موادو اگه دقیق رعایت کنید،شک نکنید  نتیجه یک خمیر عالی میشه...

اول نمک و به آب سرد اضافه میکنیم و با قاشق هم میزنیم


بعد کره رو به آرد اضافه میکنیم و یک کم با هم مخلوط میکنیم



بعد که یک کم مخلوط شد آب رو اضافه میکنیم،کم کم آب رو اضافه میکنیم چون ممکنه بسته به نوع آردتون کمتر آب بخواد، من همشو ریختم


بعد از اینکه خمیر وسط ظرف جمع شد نیاز نیست آب بیشتری اضافه کنیم


خمیرو منتقل میکنیم به یک سطح تمیز و آردپاشی شده شروع میکنیم به ورز دادن به مدت 5 دقیقه


روی خمیرو با چاقو میبریم به حالت بعلاوه، داخل یک پلاستیک رو باز میکنیم و آرد میپاشیم و دور خمیر میپیچونیم و میزاریم یخچال به مدت 20 تا 30 دقیقه


برای کره وسط خمیر 450 گرم کره ای که داشتیم از رنده رد میکنیم،(من از 8 تا کره 50 گرمی استفاده کردم در ضمن اگه با بوی کره مشکل دارین از روغن قنادی استفاده کنید  فقط روغن قنادی!)


1/2 قاشق چایخوری نمک رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم


و بعد آبلیمو(اگه آبلیموتون زیاد ترش نیست از 5 ق استفاده کنید) مخلوط میکنیم


آرد رو اضافه میکنیم و شروع میکنیم به ورز دادن


خمیرو منتقل میکنیم به یه سطح آرد پاشی شده،نترسین هر چقدر که خمیر  به دستتون نچسبید آرد بپاشین


تا جایی که یک خمیر یکدستی بشه باید ورز بدیم بازم میگم بخاطر وجود کره از آرد زیادی استفاده کنید،ممکنه بازم 65 گرم دیگه آرد بخواد،خمیر رو با انگشتامون شکل میدیم به حالت مربع یا مستطیل،بعد خمیرو داخل یک پلاستک میزاریم و میزاریم داخل یخچال به مدت 20 دقیقه


خمیرو که از یخچال در آوردیم زیر و روشو آرد میپاشیم و همچنین روی وردنه رو ،و شروع میکنیم به باز کردن خمیر 


خمیرو جوری باز میکنیم که وسط خمیر برجسته تر باشه نسبت به اطرافش


کره رو وسط خمیر میزاریم چهار طرف خمیر رو میبندیم


اگر دیدین مقدار زیادی آرد به کناره های خمیر هست با فرچه تمیز کنید


بعد با وردنه شروع میکنیم با حرکات ضربه ای خمیر رو باز کردن


خمیرو تقریبا به قطر نیم سانت باز میکنیم ،خمیرو که باز کردیم دو طرف خمیرو میاریم وسط،اگه آرد اضافی هست با فرچه میگیریم


مجدد یک تا دیگه میدیم


خمیرو منتقل میکنیم به یک سینی روشو میپوشونیم و میزاریم یخچال به مدت 20 دقیقه


خمیرو که از یخچال در آوردیم مجدد روی سطحمون میزاریم،شروع میکنیم به باز کردن اول بصورت ضربه ای، و بعد با وردنه بازش میکنیم


خوب دوستان 4 بار دیگه همین کارو میکنیم یعنی هر بار برعکس دفعه قبل عرض خمیر را طول قرار بدین و 3 تا بزنید و به مدت 20 دقیقه میزاریم داخل یخچال،خیلی ساده ست هر بار بر عکس دفعه قبل تا میزنیم  و با وردنه اول ضربه ای و بعد بازش میکنیم،این خمیر برعکس زمان طولانی خیلللی آسونه همین که وارد عمل بشین متوجه صدق گفتارم میشین


به زودی شیرینی ها و غذاهایی که با این خمیر جادویی درست میشه آموزش میدم،پس منتظر باشید و شکیبا...
به خدا سپردمتون...
منبع:تخته سفید




نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

دوشنبه 28 مرداد 1398 11:47 ق.ظ
سلام خمیر رو طبق دستور درست کردم بعضی لایه ها چسبیده بودن و موقع پخت جلوی باز شدن خمیر رو گرفته بودن خواهش میکنم در مورد وردنه کشی و خمیر باید هر دفعه به اندازه قبلی باز بشه یا اینکه فقط نیم سانت باز بشه کافیه
ممنون
شنبه 15 تیر 1398 12:24 ق.ظ
سلام شبتون بخیر این خمیر رو من درست کردم و موقع پخت بعضی لایه ها بهم پیچیده بون و نگذاشته بودن که لایه ها باز شن دلیلش چی بوده
ممنون از راهنماییتون
سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 03:52 ق.ظ
超レアブランド時計コピー、スーパーコピー、入荷困難のコピー ブランドがどこよりも逸早く新入荷し .
سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 03:51 ق.ظ
2017最高級ブランドスーパーコピー財布代引き(N級品)通販
شنبه 31 فروردین 1398 12:55 ق.ظ
最新のブランドコピーバッグ、時計、財布、シューズ、ベルトが格安で勢揃い!世界で大人気のブランド コピー激安でみんなに提供しています。
شنبه 31 فروردین 1398 12:54 ق.ظ
ブランド シャネル時計コピー、ブランド ロレックス時計コピー、ブランド フランク?ミュラー時計コピー
پنجشنبه 29 فروردین 1398 06:08 ب.ظ
スーパーコピー 後払い 通販,ブランドコピー 時計 007ブランド偽物激安品が取り扱っております。ブランドスーパーコピーはブランドコピーの最高境界に達します
یکشنبه 18 فروردین 1398 09:53 ق.ظ
ルイヴィトン公式サイト同時更新17秋最新モデル-ルイ-ブランドコピー服激安通販専
یکشنبه 29 مهر 1397 10:12 ق.ظ
بسیار عالی سپاس
سه شنبه 20 شهریور 1397 12:33 ب.ظ
I am not sure the place you are getting your info, however
great topic. I needs to spend some time finding out much more or figuring out more.
Thank you for excellent info I used to be in search of this information for my mission.
پنجشنبه 24 خرداد 1397 09:56 ق.ظ
What's Goіng down i'm neᴡ to this, I stumbled
ᥙpon this Ӏ have discovered Ӏt absolᥙtely usеful аnd it has helped mе out loads.

Ι'm hoping to contribute & hepp օther users lik its aided
me. Grеat job.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1397 09:23 ق.ظ
بسیار عالی سپاس
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1397 09:23 ق.ظ
خیلی عالی بود ممنون از شما
سه شنبه 4 اردیبهشت 1397 02:25 ق.ظ
Heyy would you miund lettihg me knbow which hpsting company you're utilizing?
I've loaded yokur blg inn 3 diffrent webb browsers annd I must
sayy this blolg loads a lot quicker thewn most. Caan you
recommednd a good web hosting provider aat a fair price? Thanks, I appreciate
it!
شنبه 1 اردیبهشت 1397 07:33 ق.ظ
I'd lioe to finhd outt more? I'd want tto ind
out sme additional information.
یکشنبه 6 اسفند 1396 09:09 ق.ظ
با تشکر
دوشنبه 30 بهمن 1396 01:19 ب.ظ
با تشکر
دوشنبه 30 بهمن 1396 01:15 ب.ظ
مفید و کاربردی بود ممنون
دوشنبه 30 بهمن 1396 12:48 ب.ظ
با ارزوی موفقیت برای شما
دوشنبه 30 بهمن 1396 12:22 ب.ظ
مفید بود ممنون
دوشنبه 30 بهمن 1396 12:12 ب.ظ
عالی بود تشکر
دوشنبه 30 بهمن 1396 11:53 ق.ظ
با تشکر
دوشنبه 30 بهمن 1396 11:46 ق.ظ
ممنون از اشتراک گذاریتون
دوشنبه 30 بهمن 1396 11:22 ق.ظ
ممنون از اشتراک گذاریتون
چهارشنبه 10 آبان 1396 04:02 ق.ظ
ممنون از وبلاگ خوبتون
جمعه 28 مهر 1396 01:16 ب.ظ
ممنون اطلاعات کاملی بود
جمعه 7 مهر 1396 12:42 ب.ظ
ممنون از وبلاگ خوبتون
جمعه 17 شهریور 1396 12:00 ق.ظ
ممنون از وبلاگ خوبتون.
به سایت ما هم حتما سر بزنید
یکشنبه 15 مرداد 1396 02:32 ب.ظ
I don't know if it's just me or if everyone else encountering problems with your website.
It appears as though some of the written text in your posts are running off the screen. Can someone else
please comment and let me know if this is happening to them as well?
This could be a issue with my browser because I've had this
happen before. Many thanks
یکشنبه 8 مرداد 1396 12:07 ب.ظ
Excellent way of describing, and fastidious piece of writing to get information regarding my presentation topic, which i am going to
deliver in school.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


نمایش نظرات 1 تا 30
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : النا شف
پیوندها
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی