تبلیغات
نودل بانو - شیرینی زبان
نودل بانو
تجربیات آشپزی من
پنجشنبه 11 دی 1393 :: نویسنده : النا شف

خوب اینم شیرینی زبان که قولشو بهتون داده بودم،بهتون صددرصد تضمین میدم که طعمش بی نظیر تر از شیرینی زبان بیرون هست،اینو که درست کنید بعید میدونم دیگه شیرینی زبان از بیرون بخرید

مواد لازم:
خمیر هزارلا
عسل: 3 ق.غ
آب ولرم: 2 ق.غ
خامه فرم گرفته در صورت تمایل
پودر پسته یا نارگیل برای تزئین

فر رو روی 200 درجه تنظیم کنید

طبق دستور خمیر هزارلا درست کنید، خمیرو که پهن کردیم دورتادورشو با چاقو یا کاتر میبریم باعث میشه هوا وارد خمیر بشه و چند لایه بشه


خمیر رو بصورت 2 تا مستطیل میبریم بهتره که قطر خمیر 1 سانت باشه


شیره ای که میخوایم روی شیرینی بزنیم رو آماده میکنیم،که از عسل و آب ولرم درست شده،قبل از این که بخوایم خمیرو قالب بزنیم از شیره ای که درست کردیم روش میزنیم


با استفاده از چاقو یا کاتر به شکل مستطیل میبریم و وسط  هر کدوم یک برش ایجاد میکنیم


داخل سینی فر میچینیم،بعد روش شکر میپاشیم


درجه فر رو کم میکنیم میزاریم روی 160 درجه،و میزاریم به مدت 20 تا 25 دقیقه داخل فر تا اینکه روش قرمز بشه،بعد از اینکه شیرینی ها رو از فر درآوردیم میزاریم تا خنک بشن،و مجدد از شیره ای که درست کرده بودیم روش میمالیم


در صورت تمایل میتونید شیرینی ها رو از وسط ببرید و وسطشو خامه بزارید


به همین سادگی....
به همین خوشمزگی...


ببخشید اگه تزئین نداره،چون عجله ای شد


یک چیزی در مورد شیرینی پزی بگم، آقای شوهر ما عشق شیرینی و اگه بنده رعایت سلامتیشونو نکنم خودشون که هیچ!
اصلا خودتون که خصلت مردها رو میدونید مثل ما خانومها دغدغه تیپ و اندام و... اینا رو ندارن، پس ما باید واسه غذا خوردنشون برنامه ریزی کنیم، علی الخصوص که آقای شوهر ما بی نهایت روی غذا حساس هستند و همیشه طبعشون هر غذایی رو نمیپسنده! خلاصه بگذریم، خواستم بگم که این رسپی ها رو من از قبل آماده کردم و در اختیارتون میزارم آقای همسر اجازه هر شب شیرینی خوردن ندارن 
خوب البته همینطوری هم معمولا هفته ای 3 بار ترجیح میدم بجای شیرینی خامه ای و پر کالری! براش کیک درست کنم که واسه صبحانه با خودش ببره اداره...
خوب حریفش نمیشم دیگه چیکار کنم...

نوش جان...
منبع:تخته سفید




نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

یکشنبه 17 تیر 1397 04:43 ق.ظ
This article іs rеally a nice one іt helps new internet viewers, ᴡho are wishing fⲟr blogging.
سه شنبه 12 تیر 1397 08:05 ب.ظ
I aam really inspired ԝith your writing talents аs smartly аs with the structure іn your blog.
Is thi a paid theme οr diⅾ you customize іt y᧐ur ѕelf?
Either way kеep up the nice higһ quality writing, it is
uncommon to see a great weblog like tһiѕ one tһese
dɑys..
جمعه 1 تیر 1397 07:14 ق.ظ
My brother recommended І might liқe this blog. He was totally
right. This post аctually made my ɗay. You cann'timagine just һow much tіme I had spent for tһiѕ info!
Тhanks!
سه شنبه 29 خرداد 1397 03:36 ب.ظ
I realⅼy like ԝһɑt you guys ɑre up too. Tһis kind of clever work and reporting!

Кeep ᥙⲣ tthe amazing workѕ guys Ι'ѵe ʏߋu guys to my own blogroll.
پنجشنبه 24 خرداد 1397 06:34 ق.ظ
Ϝirst oof all I wan to saу fantastic blog! І
haɗ ɑ quick question whіch I'd like tο ask if yoᥙ
don't mind. I was curfious tο know how you center yourseⅼf ɑnd clear
үour mind before writing. I һave had a hard time clearing my thouguts in gеtting mmy thougһts out.
I do tаke pleasure іn writing һowever it just seems ⅼike the first
10 tߋ 15 minutes are gеnerally wasted simply just trying to figuyre out how to
bеgin. Any recommendations ⲟr hints? Τhank you!
سه شنبه 1 خرداد 1397 02:36 ق.ظ
Wow! This blog looks just like my old one! It's on a
completely different topic bbut it has pretty much
the same layout and design. Excellent choice of colors!
دوشنبه 3 اردیبهشت 1397 06:23 ب.ظ
I like whnat youu guiys tend tto bbe up too. This sort off clever work and coverage!
Keep uup thhe good works guys I've inncluded you guys too my own blogroll.
شنبه 1 اردیبهشت 1397 05:12 ق.ظ
Goood day I am soo thrioled I found your weblog, I reakly ffound
you by error, while I wass researching on Asjeeve for soomething
else, Anywaays I amm ere noow and would juust like to ssay cheeers
foor a trmendous post and a all round thrilling blog (I alo love the theme/design), I don’t have timne tto brwse it aall att the minute but I have bookmarked it and alszo added yokur RSS feeds, sso when I have time I will be back tto
read a reat deal more, Please do kep up the greast b.
دوشنبه 27 شهریور 1396 01:54 ب.ظ
Howdy! I just wish to offer you a big thumbs up for the
great information you have right here on this post.

I am coming back to your blog for more soon.
یکشنبه 15 مرداد 1396 03:52 ب.ظ
Hello, this weekend is nice in favor of me, for the reason that this point
in time i am reading this impressive informative article here at
my residence.
یکشنبه 15 مرداد 1396 01:23 ق.ظ
Hello! This is my 1st comment here so I just wanted to give a quick
shout out and tell you I truly enjoy reading through your posts.
Can you recommend any other blogs/websites/forums that go over the
same topics? Thanks for your time!
شنبه 7 مرداد 1396 08:29 ب.ظ
This is a topic that is close to my heart... Many
thanks! Where are your contact details though?
شنبه 7 مرداد 1396 03:28 ب.ظ
It's in reality a great and helpful piece of information. I am
happy that you shared this helpful information with us.
Please keep us informed like this. Thank you for
sharing.
سه شنبه 22 فروردین 1396 03:33 ق.ظ
Wonderful beat ! I would like to apprentice even as you amend your web site, how can i subscribe for a blog web site?
The account aided me a applicable deal. I have been tiny
bit acquainted of this your broadcast provided brilliant transparent
concept
دوشنبه 14 فروردین 1396 09:34 ب.ظ
I'm really inspired together with your writing talents as well as with the structure on your blog.
Is that this a paid subject matter or did you customize it yourself?
Either way keep up the excellent quality writing, it's uncommon to peer a great weblog like this one today..
چهارشنبه 26 فروردین 1394 11:59 ق.ظ
ببخشید سایت قاطی کرده 3بار پشت سر هم اومد
چهارشنبه 26 فروردین 1394 11:56 ق.ظ
سلام خسته نباشید من عاشق شیرینی زبانم. میشه بهم بگین خمیر هزار لا از کجا می تونم تهیه کنم؟ و اینکه خامه ای که استفاده می کنید خامه معمولی است که برای صبحانه استفاده میشه؟ ممنون میشم اگه جواب بدید مرسی
النا شف (معمولا سوپر مارکت ها دارن باید پرس و جو کنید، منظورم از خامه خامه فرم گرفته ست هم میتونید خودتون تهیه کنید هم میتونید از لوازم قنادی ها بطور نیمه آماده منجمد بگیرید و با 10 دقیقه زدن تبدیل به خامه فرم گرفته میشه
شنبه 2 اسفند 1393 02:26 ب.ظ
دست مرزاد
راستی النا جان جنس قالبتون روحیه؟
النا شف (نه عزیزم آلومینیوم هستش
چهارشنبه 24 دی 1393 03:07 ب.ظ
سلام دوست عزیز، وبلاگ عالی ای دارید، ممنون از حضورتان در وبـــــــــــــــــلاگم، شما با افتخار لینک شدید
عاشق این شیرینی ها شدم
النا شف زهره جون محبت میکنی آدرس وبلاگتو برام بزاری عزیزم؟
دوشنبه 22 دی 1393 03:55 ب.ظ
وای بسیار عالیه. آفرین خانم هنرمند. من وب عالی شما رو لینک کردم.
النا شف ممنون عزیزم، باعث افتخاره بنده هم شما رو لینک کردم
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : النا شف
پیوندها
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی