نودل بانو
تجربیات آشپزی من
یکشنبه 14 دی 1393 :: نویسنده : النا شف

از خواص اسفناج هر چی بگم کم گفتم و قطعا نیازی نیست که تعریف کنم چون مطمئنا همه شما عزیزان اسفناج میشناسید و خواصشو میدونید، طبخ اسفناج به روشهای زیادی تو جای جای کشورمون مرسومه...
حالا از بورانی گرفته تا ته چین و کیک ... اگه عمری باقی موند از روشهای طبخ این بمب ویتامین! براتون میزارم،بگذریم.. از اونجا که اسفناج خون من و آقای همسر پایین اومده بود برای شام کوفته اسفناج در نظر گرفتم،و بسی سرشار از ویتامین شدیم!ببینید من چقدر به فکر آقای همسر هستم اصلا این آقای همسر در کنار من پیر نمیشه!میشه؟


مواد لازم:
اسفناج:نیم کیلو پاک شده 
زرده تخم مرغ:1 عدد
پودر نان باگت:5 ق.غ
پنیر پیتزا:5 ق.غ
برای سس:
پیاز:1 عدد بزرگ
گوجه فرنگی:4 عدد
نمک و فلفل

اسفناج رو میشوریم و میذاریم آبش بره،بعد خرد میکنیم


بعد میزاریم روی حرارت


دربشو میزاریم تا  آب بندازه و با آب خودش بپزه


بعد تو ظرف دیگه میریزیم تا خنک بشه بعد پودر نون باگت(من خودم نون باگت یا نون تست رو تو فر تستش میکنم و بعد خرد میکنم وداخل ظرف در دار نگه میدارم) و پنیر پیتزا رنده شده و تخم مرغ رو اضافه میکنیم،همه موادو با دست تمیز و استریل شده! مخلوط میکنیم و نمک و فلفل میزنیم


ازش اندازه یک کوفته برمیداریم و داخل روغن زیتون یک کوچولو تفتش میدیم


بعد کوفته هارو برمیداریم و تو همون روغن پیازو با زردچوبه تفت میدیم


بعد که طلایی شد گوجه های خرد شده رو اضافه میکنیم +نمک و فلفل


کوفته ها رو روش میچینیم، و زیرو رو میکنیم تا مزه دار بشه،نزارید قل بزنه که یا سسش بخار میشه یا کوفته ها وا میره


معمولا هر شب سرو شام ما ساعت 2 به بعده! بازم به تزئین اساسی نرسید!


نوش جان....
منبع:هانی شف




نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

سه شنبه 16 دی 1393 10:12 ق.ظ
سلام
ممنون از حضورت عزیزم
با تبادل لینک هم موافقیم هستیم خدمتتون
النا شفمرسی عزیزم،محبت میکنید آدرس وبلاگتونو بزارید؟


درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : النا شف
پیوندها
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات