تبلیغات
نودل بانو - کوفته اسفناج
نودل بانو
تجربیات آشپزی من
یکشنبه 14 دی 1393 :: نویسنده : النا شف

از خواص اسفناج هر چی بگم کم گفتم و قطعا نیازی نیست که تعریف کنم چون مطمئنا همه شما عزیزان اسفناج میشناسید و خواصشو میدونید، طبخ اسفناج به روشهای زیادی تو جای جای کشورمون مرسومه...
حالا از بورانی گرفته تا ته چین و کیک ... اگه عمری باقی موند از روشهای طبخ این بمب ویتامین! براتون میزارم،بگذریم.. از اونجا که اسفناج خون من و آقای همسر پایین اومده بود برای شام کوفته اسفناج در نظر گرفتم،و بسی سرشار از ویتامین شدیم!ببینید من چقدر به فکر آقای همسر هستم اصلا این آقای همسر در کنار من پیر نمیشه!میشه؟


مواد لازم:
اسفناج:نیم کیلو پاک شده 
زرده تخم مرغ:1 عدد
پودر نان باگت:5 ق.غ
پنیر پیتزا:5 ق.غ
برای سس:
پیاز:1 عدد بزرگ
گوجه فرنگی:4 عدد
نمک و فلفل

اسفناج رو میشوریم و میذاریم آبش بره،بعد خرد میکنیم


بعد میزاریم روی حرارت


دربشو میزاریم تا  آب بندازه و با آب خودش بپزه


بعد تو ظرف دیگه میریزیم تا خنک بشه بعد پودر نون باگت(من خودم نون باگت یا نون تست رو تو فر تستش میکنم و بعد خرد میکنم وداخل ظرف در دار نگه میدارم) و پنیر پیتزا رنده شده و تخم مرغ رو اضافه میکنیم،همه موادو با دست تمیز و استریل شده! مخلوط میکنیم و نمک و فلفل میزنیم


ازش اندازه یک کوفته برمیداریم و داخل روغن زیتون یک کوچولو تفتش میدیم


بعد کوفته هارو برمیداریم و تو همون روغن پیازو با زردچوبه تفت میدیم


بعد که طلایی شد گوجه های خرد شده رو اضافه میکنیم +نمک و فلفل


کوفته ها رو روش میچینیم، و زیرو رو میکنیم تا مزه دار بشه،نزارید قل بزنه که یا سسش بخار میشه یا کوفته ها وا میره


معمولا هر شب سرو شام ما ساعت 2 به بعده! بازم به تزئین اساسی نرسید!


نوش جان....
منبع:هانی شف




نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

یکشنبه 30 مهر 1396 12:42 ق.ظ
ممنون از وبلاگ خوبتون. به
وبلاگ ما هم سر بزنید.
دوشنبه 27 شهریور 1396 01:52 ق.ظ
I am actually thankful to the owner of this web page who has shared this wonderful paragraph at at this time.
دوشنبه 30 مرداد 1396 12:50 ب.ظ
It's genuinely very complex in this busy life to listen news
on TV, therefore I just use world wide web for that reason,
and take the latest information.
دوشنبه 9 مرداد 1396 07:50 ق.ظ
Attractive section of content. I just stumbled upon your blog and in accession capital to
assert that I get actually enjoyed account your blog posts.
Anyway I'll be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently fast.
سه شنبه 22 فروردین 1396 07:26 ق.ظ
Hello there, just became alert to your blog through Google, and found that it is really informative.
I am going to watch out for brussels. I will appreciate
if you continue this in future. Many people will be benefited from your writing.
Cheers!
پنجشنبه 10 فروردین 1396 03:42 ب.ظ
Thank you for sharing your thoughts. I truly appreciate your efforts and I
am waiting for your further write ups thanks once again.
سه شنبه 23 دی 1393 10:09 ق.ظ
ممنون بابت ایده جالبت
باید خیلییی خوشمزه باشه نوش جان
النا شف خواهش میکنم بانو جان
سه شنبه 16 دی 1393 11:05 ب.ظ
سلام. ممنون از دعوتت. خوشمزه و جالبه. نوش جونتون.
عزیزم داخل وبلاگم لینکتون کردم. لینکدونی سایت مشکل داره. شمام مایل بودید منو با نام دنیای شیرینی اشپزی با ش نگین لینک کنید به دو آدرس سایتم و وبلاگم

www.chefnegin.com
www.neginchef.blogfa.com
ممنون
النا شفلینکت کردم عزیزم
سه شنبه 16 دی 1393 10:12 ق.ظ
سلام
ممنون از حضورت عزیزم
با تبادل لینک هم موافقیم هستیم خدمتتون
النا شفمرسی عزیزم،محبت میکنید آدرس وبلاگتونو بزارید؟
سه شنبه 16 دی 1393 07:39 ق.ظ
سلام عزیزم
ممنون كه بهم سر زدین
با كمال میل آماده ی تبادل لینك هستم بانو
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : النا شف
پیوندها
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی