تبلیغات
نودل بانو - اسپاگتی و کوفته
نودل بانو
تجربیات آشپزی من
جمعه 19 دی 1393 :: نویسنده : النا شف

من اغلب اوقات سری به سایتهای خارجی میزنم و اگه رسپی خاصی چشممو بگیره و صد البته اگه وقت و حوصله ترجمه داشته باشم! درست میکنم و بعد میام در اختیار شما عزیزان قرار میدم که شما به راحتی و بدون دردسر ترجمه!!! درست کنید و لذت ببرید...
با اینکه روز قبل کلی وقت منو برای ترجمه گرفت ولی ارزششو داشت...



پاستا: به مدل و اندازه دلخواه

مواد لازم:(برای کوفته)

گوشت چرخ کرده: به اندازه دلخواه
پیاز: 1 عدد متوسط 
سیر: 2 حبه
روغن زیتون: مقداری
خرده نان: 1/2 فنجان
پنیر پارمیجانو: 1/2 فنجان (من از پارمسان استفاده کردم)
تخم مرغ :1 عدد بزرگ
پونه کوهی یا آویشن: 1/2 ق.چ
نمک: مقداری


مواد لازم: (برای سس)

گوجه فرنگی خرد شده: 1 پیمانه
پیاز متوسط ریز خرد شده: 1 پیمانه
آویشن: 1 ق.چ
فلفل سیاه: نصف ق.چ
نمک:به دلخواه
سیر: 1 حبه
روغن زیتون: 1/4 فنجان
جعفری خرد شده: 1 پیمانه


پیاز و سیر رو رنده کنید و آبشو بگیرید


با تمام مواد ذکر شده مخلوط و حدود 10 دقیقه ورز بدین


کوفته ها رو تو روغن زیتون سرخ کنید


تو این فاصله پاستا تونو به روش همیشه آبکش کنید من از این فتوچینی استفاده کردم ولی شما مختارید از هر نوع پاستایی که در منزل دارین استفاده کنید


و حالا سس! پیازو تو روغن زیتون تفت بدین


کمی پیاز نرم شد،گوج فرنگی رو اضافه کنید،البته الان با این وضعیت گوجه فرنگی تو این فصل و بی رنگ بودنش یه نصف قاشق رب هم اضافه کنید


دربشو بزارید تا حسابی گوجه نرم بشه


من براش تایمی در نظر نگرفتم هر زمان که گوجه تون له شد دربشو بردارین،نمک و فلفل و اضافه کنید 


حرارتو خاموش کنید و جعفری رو اضافه کنید


خوب سس گوجه فرنگی رو با پاستاتون مخلوط کنید و بعد کوفته هارو بچینید روش و پنیر پارمسان یا اگه ندارین پنیر پیتزا رو بریزید روش، ولی اگه از پنیر پیتزا استفاده کردین 1 ربع بزارید داخل فر تا پنیرش باز شه


این پاستا نیازی به دم کردن نداره، میدونید که خارجی ها مثل ما شرقی ها نیستن که خاصیت غذا رو وقف طعمش کنند، ما فقط باید غذا زیر دندونمون مزه بده اون لحظه به فکر خاصیتش نیستیم! برای مثال برش استیکهاشونو میبینید خام هستش ولی ما اگه این غذا رو بخوریم هیهات! آخ رو دل کردم! آخ معدم قابل هضمش نیست! اه بوی بدی میده! آخ دندونم کفاف جویدن نمیده!دروغ میگم؟
حالا بگذریم اگه عین رسپی درست میکردم فکر نمیکنم با ذائقه ما جور در می اومد! خودم شرقی ترش کردم! ولی اگه خود ستایی نباشه از خودم راضی بودم چون طعمش فوق العاده بود...


اگه عاشق انواع پاستا هستین این رسپی رو از دست ندین،همینطور که در پست لازانیا عرض کردم، شوهر بنده عاشق انواع پاستا هستن و با اینکه بسیـــــــــــار برای غذا خوردنشون وسواس به خرج میدن!از این مدل خوششون اومد 


اگه دوست دارین اصل رسپی رو درست کنید میتونید به این سایت مراجعه کنید
نوش جان...






نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

شنبه 25 شهریور 1396 10:45 ب.ظ
Hi, I check your blog regularly. Your humoristic style is witty,
keep up the good work!
یکشنبه 15 مرداد 1396 01:16 ب.ظ
Hi friends, how is the whole thing, and what you want to say on the topic of this article, in my view its really remarkable in favor of me.
شنبه 9 اردیبهشت 1396 02:59 ب.ظ
Since the admin of this web page is working, no hesitation very quickly
it will be famous, due to its feature contents.
سه شنبه 29 فروردین 1396 08:46 ب.ظ
It's appropriate time to make some plans for the
future and it is time to be happy. I have read this post and if I could I
wish to suggest you some interesting things or tips.
Maybe you could write next articles referring to this article.

I desire to read more things about it!
دوشنبه 21 فروردین 1396 05:08 ب.ظ
Very quickly this web page will be famous among
all blogging and site-building visitors,
due to it's good articles
شنبه 20 دی 1393 05:08 ب.ظ
سلام عزیزم ممنون که بهم سر زدی وب خوبی داری گلم لینک شدی
النا شف مرسی عزیزم.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : النا شف
پیوندها
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی