نودل بانو
تجربیات آشپزی من
یکشنبه 21 دی 1393 :: نویسنده : النا شف


فکر نمیکنم کسی باشه که از رولت خامه ای بدش بیاد،حتی اگه رژیم هم داشته باشید بازم با دیدن رنگ و روش وسوسه میشین علی الخصوص اگه رولت از نوع خونگی باشه...



مواد لازم:
تخم مرغ: 5 عدد
شکر: 100 گرم
آب گرم: 6 ق.غ
وانیل: نصف ق.چ
آرد سفید: 100 گرم
خامه فرم گرفته: به مقدار لازم
بکینگ پودر: 1/3 ق.چ

فر را روی 175 درجه روشن کنید تا گرم بشه.
کف قالب رولت را چرب کرده و کاغذ روغنی پهن کنید.


زرده و سفیده را از هم جدا کنید،سفیده را در ظرفی متوسط بریزید و با دور متوسط هم بزنید در همین حین 50 گرم از شکر را به صورت پره ای روی سفیده بریزید،آنقدر بزنید تا سفیده سفت و محکم شود.


در ظرفی بزرگتر زرده ها را همراه با وانیل و آب گرم با همزن برقی با دور متوسط هم بزنید آنقدر بزنید که زرده ها کف کند


سپس باقیمانده شکر را بصورت پره ای روی زرده ها بپاشید و همزمان به زدن ادامه دهید

 
آنقدر بزنید تا مایه کرم رنگ شود و حالت کرم بگیرد


در این مرحله آرد و بکینگ پودر را با هم الک کنید


به آرامی و طی چند مرحله آرد را به مواد زرده اضافه کنید


سفیده ها را طی 2 مرحله به آرامی به مواد اضافه کنید و با لیسک بصورت دورانی و از یک جهت مخلوط کنید تا پف سفیده ها نخوابد


مایه را داخل قالب ریخته و با کاردک صاف کنید


به مدت 15 تا 20 دقیقه داخل فر بزارید،مواظب باشید که زود میسوزه، داخل یک سینی قالب رو برگردونید،و از کاغذ روغنیش جدا کنید و رول کنید بزارید سرد شه


من معمولا از طول رول میکنم شما مختارید که از طول یا عرض رول کنید،خوب بعد از اینکه سرد شد بازش کنید و خامه روش بکشید و مجدد رولش کنید


روی رولت رو خامه کشی میکنیم


و بعد روشو با هر چی دوست داشتین تزئین کنید من از شکلات رنده شده استفاده کردم


من همیشه با همین دستور درست میکنم ولی تزئینش همیشه متغیره


چند تا عکس ازش گرفتم در زوایای مختلف که بافت لطیفشو ببینید



نصفشو برای مامان شوهرم تزئین کردم که با ژله خرده شیشه براشون بردیم


واسه تزئینش خامه رو با رنگ خوراکی سبز و صورتی کردم با ماسوره برگ و شکوفه زدم و وسطش شکلات چیپسی گذاشتم



البته ناگفته نماند هوس رولت از وبلاگ ایده های لازیکا به سرم زد،اونجا چشمم به رولت افتاد و تقریبا دستورش با دستور خودم مطابقت داشت
نوش جان...





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

سه شنبه 11 فروردین 1394 08:59 ق.ظ
بسیار عالی . متشکرم
النا شف خواهش میکنم
یکشنبه 28 دی 1393 03:58 ب.ظ
سلان عزیزم
ممنون واسه همه چی.من همیشه سر میزنم به سایتت.
میشه طرز تهیه خامه کیک و شیرینیاتو بگی.من پودر خامه آماده خریدم ولی مثل خامه قنادیا نمیشه.
النا شف سمیرا جون من اکثرا از خامه شیرین قنادی استفاده میکنم،چون اگه برآورد کنی هزینه ش زیاد فرقی نداره با آماده ش،پس چرا خودمونو اذیت کنیم من هم با پودر خامه امتحان کردم و هم با خامه صبحانه ولی به هییییچ وجه طعمش مثل خامه شیرین قنادی نیست،شما میتونی از شیرینی فروشی ها خامه آماده بگیری که حتی نیاز به همزن هم نداشته باشه
یکشنبه 28 دی 1393 03:55 ب.ظ
سلان عزیزم
ممنون واسه همه چی.من همیشه سر میزنم به سایتت.
میشه طرز تهیه خامه کیک و شیرینیاتو بگی.من پودر خامه آماده خریدم ولی مثل خامه قنادیا نمیشه.
شنبه 27 دی 1393 10:37 ق.ظ
ممنون که به وبم سر زدید لینک شدید
النا شف خواهش میکنم عزیزم،ولی ای کاش اسمتون یا وبلاگتونو میزاشتین که من بدونم کیو باید لینک کنم؟
سه شنبه 23 دی 1393 10:04 ب.ظ
من یکبار درست کردم وقتی خواستم رول کنم شکست.به نظر شما چرا؟
النا شف عزیزم اول اینکه قالبت چند در چنده؟ بعد اینکه تو چی مرحله ای ترک میخوره؟
ببین باید وقتی که داغ داغ با کاغذ روغنی خودش رولش کنی،و سعی کنی از قالب بزرگ استفاده کنی که کیکت زیاد کلفت نشه که ترک بخوره


درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : النا شف
پیوندها
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic