تبلیغات
نودل بانو - رولت خامه ای
نودل بانو
تجربیات آشپزی من
یکشنبه 21 دی 1393 :: نویسنده : النا شف


فکر نمیکنم کسی باشه که از رولت خامه ای بدش بیاد،حتی اگه رژیم هم داشته باشید بازم با دیدن رنگ و روش وسوسه میشین علی الخصوص اگه رولت از نوع خونگی باشه...



مواد لازم:
تخم مرغ: 5 عدد
شکر: 100 گرم
آب گرم: 6 ق.غ
وانیل: نصف ق.چ
آرد سفید: 100 گرم
خامه فرم گرفته: به مقدار لازم
بکینگ پودر: 1/3 ق.چ

فر را روی 175 درجه روشن کنید تا گرم بشه.
کف قالب رولت را چرب کرده و کاغذ روغنی پهن کنید.


زرده و سفیده را از هم جدا کنید،سفیده را در ظرفی متوسط بریزید و با دور متوسط هم بزنید در همین حین 50 گرم از شکر را به صورت پره ای روی سفیده بریزید،آنقدر بزنید تا سفیده سفت و محکم شود.


در ظرفی بزرگتر زرده ها را همراه با وانیل و آب گرم با همزن برقی با دور متوسط هم بزنید آنقدر بزنید که زرده ها کف کند


سپس باقیمانده شکر را بصورت پره ای روی زرده ها بپاشید و همزمان به زدن ادامه دهید

 
آنقدر بزنید تا مایه کرم رنگ شود و حالت کرم بگیرد


در این مرحله آرد و بکینگ پودر را با هم الک کنید


به آرامی و طی چند مرحله آرد را به مواد زرده اضافه کنید


سفیده ها را طی 2 مرحله به آرامی به مواد اضافه کنید و با لیسک بصورت دورانی و از یک جهت مخلوط کنید تا پف سفیده ها نخوابد


مایه را داخل قالب ریخته و با کاردک صاف کنید


به مدت 15 تا 20 دقیقه داخل فر بزارید،مواظب باشید که زود میسوزه، داخل یک سینی قالب رو برگردونید،و از کاغذ روغنیش جدا کنید و رول کنید بزارید سرد شه


من معمولا از طول رول میکنم شما مختارید که از طول یا عرض رول کنید،خوب بعد از اینکه سرد شد بازش کنید و خامه روش بکشید و مجدد رولش کنید


روی رولت رو خامه کشی میکنیم


و بعد روشو با هر چی دوست داشتین تزئین کنید من از شکلات رنده شده استفاده کردم


من همیشه با همین دستور درست میکنم ولی تزئینش همیشه متغیره


چند تا عکس ازش گرفتم در زوایای مختلف که بافت لطیفشو ببینید



نصفشو برای مامان شوهرم تزئین کردم که با ژله خرده شیشه براشون بردیم


واسه تزئینش خامه رو با رنگ خوراکی سبز و صورتی کردم با ماسوره برگ و شکوفه زدم و وسطش شکلات چیپسی گذاشتم



البته ناگفته نماند هوس رولت از وبلاگ ایده های لازیکا به سرم زد،اونجا چشمم به رولت افتاد و تقریبا دستورش با دستور خودم مطابقت داشت
نوش جان...





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

شنبه 18 شهریور 1396 06:59 ق.ظ
Wow, awesome blog structure! How lengthy have you been blogging for?
you made running a blog look easy. The total glance of your web site is wonderful, let alone the
content!
یکشنبه 15 مرداد 1396 02:05 ب.ظ
I enjoy what you guys are up too. This type of clever work and exposure!
Keep up the very good works guys I've incorporated
you guys to blogroll.
شنبه 7 مرداد 1396 09:01 ب.ظ
I was able to find good advice from your blog articles.
سه شنبه 22 فروردین 1396 07:11 ق.ظ
Thank you, I have recently been searching for info
approximately this subject for a long time and yours is the greatest I've
found out till now. However, what about the conclusion? Are you positive about the supply?
دوشنبه 14 فروردین 1396 04:26 ب.ظ
I have been surfing online more than three hours today, yet I
never found any interesting article like yours.
It is pretty worth enough for me. Personally, if all web owners and bloggers
made good content as you did, the net will
be much more useful than ever before.
سه شنبه 11 فروردین 1394 07:59 ق.ظ
بسیار عالی . متشکرم
النا شف خواهش میکنم
جمعه 10 بهمن 1393 02:32 ب.ظ
بسیار عالی
موفق باشید دوستم
النا شف (ممنون عزیزم
پنجشنبه 2 بهمن 1393 01:07 ق.ظ
سلام عزیزم .
احسنت به این همه هنر .
من شما رو با افتخار لینک کردم.
النا شف ممنون ریحانه جون،این نظر لطف شماست،شما هم لینک شدین
پنجشنبه 2 بهمن 1393 12:59 ق.ظ
به به چه وب خوشگل و خوشمزه ای....همش کیک و شیرینی...مثل خودم...
خوشحالم از دوستی باشما من شما رو لینک کردم
النا شف باعث افتخاره هانیه جون،بنده هم شما رو لینک کردم
یکشنبه 28 دی 1393 03:58 ب.ظ
سلان عزیزم
ممنون واسه همه چی.من همیشه سر میزنم به سایتت.
میشه طرز تهیه خامه کیک و شیرینیاتو بگی.من پودر خامه آماده خریدم ولی مثل خامه قنادیا نمیشه.
النا شف سمیرا جون من اکثرا از خامه شیرین قنادی استفاده میکنم،چون اگه برآورد کنی هزینه ش زیاد فرقی نداره با آماده ش،پس چرا خودمونو اذیت کنیم من هم با پودر خامه امتحان کردم و هم با خامه صبحانه ولی به هییییچ وجه طعمش مثل خامه شیرین قنادی نیست،شما میتونی از شیرینی فروشی ها خامه آماده بگیری که حتی نیاز به همزن هم نداشته باشه
یکشنبه 28 دی 1393 03:55 ب.ظ
سلان عزیزم
ممنون واسه همه چی.من همیشه سر میزنم به سایتت.
میشه طرز تهیه خامه کیک و شیرینیاتو بگی.من پودر خامه آماده خریدم ولی مثل خامه قنادیا نمیشه.
شنبه 27 دی 1393 10:37 ق.ظ
ممنون که به وبم سر زدید لینک شدید
النا شف خواهش میکنم عزیزم،ولی ای کاش اسمتون یا وبلاگتونو میزاشتین که من بدونم کیو باید لینک کنم؟
پنجشنبه 25 دی 1393 06:08 ب.ظ
سلام عزیزم ممنونم که بهم سر زدی
وب خیلی خوبی دارید
با کمال میل لینک شدید.
النا شف ممنون عزیزم باعث افتخار،شما هم لینک شدین
چهارشنبه 24 دی 1393 12:03 ق.ظ
شما هم لینک شدید
سه شنبه 23 دی 1393 10:04 ب.ظ
من یکبار درست کردم وقتی خواستم رول کنم شکست.به نظر شما چرا؟
النا شف عزیزم اول اینکه قالبت چند در چنده؟ بعد اینکه تو چی مرحله ای ترک میخوره؟
ببین باید وقتی که داغ داغ با کاغذ روغنی خودش رولش کنی،و سعی کنی از قالب بزرگ استفاده کنی که کیکت زیاد کلفت نشه که ترک بخوره
سه شنبه 23 دی 1393 08:35 ب.ظ
سلام النای عزیز...
ممنون که بهم سر زدین و بهم لطف داشتین...
چرا که نه...با لینک موافقم...
شما لینک شدین عزیزم!
النا شف باعث افتخار شما هم لینک شدی عزیزم.
سه شنبه 23 دی 1393 07:56 ب.ظ
عجب رولتی شده النا جان. عالی به نظر میاد.
من شما رو لینک کردم عزیزم.
النا شف فداتشم مهرشین جون،بنده هم شمارو لینک کردم
سه شنبه 23 دی 1393 07:16 ب.ظ
سلام دوست عزیز من با تبادل لینک موافقم انشالله که دوستای خوبی برای هم باشیم
النا شف باعث افتخار پریسا جون،شما هم لینک شدی
سه شنبه 23 دی 1393 06:12 ب.ظ
ممنونم از حضورتون
با تبادل لینک موافقم
لینک شدید عزیزم
النا شف مرسی عزیزم شما هم لینک شدی
سه شنبه 23 دی 1393 01:45 ب.ظ
سلام النا جون شماهم وبلاگ قشنگی دارید
شمارو با کمال میل لینک کردم
النا شفمرسی گلم ،باعث افتخار بنده هم شمارو لینک کردم.
سه شنبه 23 دی 1393 10:03 ق.ظ
سلام دوست خوب و هنرمندم

آفرین به این همه سلیقه من که رژیمم هوس همه چیز کردم

ممنون که به من سر زدید و مایلم برای تبادل لینک

هروقت لینکم کردی خبرم کن تا لینکت کنم

موفق باشی
النا شف باعث افتخاره لینک شدی عزیزم
دوشنبه 22 دی 1393 11:39 ب.ظ
خانمم من شما رو به دوستانم اضافه کردم
النا شف مرسی عزیزم منم لینکت کردم.
دوشنبه 22 دی 1393 11:36 ب.ظ
خیلی عالی وزیباست .چه تزیین های زیبایی .دست مریزاد
النا شف مرسی عزیزم شما لطف داری
دوشنبه 22 دی 1393 10:35 ب.ظ
بسیار عالی شده خانمی.از وبتون دیدن کردم.عالی بود.با تبادل لینک موافقم گلی.
النا شف مرسی عزیزم،بنده هم شما رو لینک کردم
دوشنبه 22 دی 1393 08:51 ب.ظ
سلام خانمی
عالــــــــــــــی خوشگل و خوشمزه
ممنون از حضورتون
النا شف ممنون عزیزم،
دوشنبه 22 دی 1393 03:52 ب.ظ
سلام عزیزم. برای من همیشه درست کردن رولت یه چالش بزرگ بوده و درست در نمیامد. اما تازگی ها منم از روی ایده های لاریکا درست کردم و خیلی عالی شد.
النا شف آره الهام جون من همیشه از این دستور استفاده میکنم و راضیم،نوش جونتون
دوشنبه 22 دی 1393 02:40 ب.ظ
سلام عزیزم..بسیااار عالی..
النا جان من فکر کردم که لازانیا آخرین پستته..بنا به در خواستت لینکت رو ثبت کردم...
النا شف سلام فیروزه جون باعث افتخاره... بنده هم شما رو لینک کردم
یکشنبه 21 دی 1393 07:44 ب.ظ
من که خیلی دوست دارم
نووووووووووووووووووش جونتون
النا شف منم خیلی دوست دارم ولی افسوس که کالری بسیار بالایی داره :((
مرسی گلم از نظرت :))
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : النا شف
پیوندها
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی