نودل بانو
تجربیات آشپزی من
چهارشنبه 24 دی 1393 :: نویسنده : النا شف


من عاشق انواع پلو که با یه چیزی مخلوط شده باشه هستم ولی آقای محترم فقط پلو سفید دوست دارن البته نه اینکه نخورن ولی پلو سفیدو ترجیح میدن ولی بنظر من گاهی تنوع بد نیست با ترشی سالاد مشهد حســــــــابی چسبید جاتون سبز دوستان...



موادلازم:

برنج: 3 پیمانه
پیاز متوسط: 1 عدد متوسط
قارچ: 1 پیاله
هویج نگین شده: 1 عدد بزرگ
گوشت چرخ کرده: 1 وعده فریزری 
فلفل دلمه  نگین شده: 1 پیاله
زعفران دم شده: 1 ق.غ
رب: 3 ق.غ
آبجوش: 3/4 لیوان
سیب زمینی برای ته دیگ: 1 عدد متوسط
ادویه: نمک،زردچوبه،فلفل سیاه،پودر سیر

اول پیازو خلالی کنید و تفت بدین


کمی که رنگش عوض شد قارچ رو اضافه کنید(من همیشه قارچ تو فریزر دارم)


کم آب قارچ کشیده شد،هویج رو اضافه کنید


و بعد گوشت چرخ کرده


آب رو اضافه کنید و دربشو بزارید حدود 15 دقیقه تا مواد کمی نرم بشه


بعد که مواد نرم شد فلفل دلمه رو اضافه کنید و بزارید یک تفت کوچیک بخوره( من از فلفل دلمه رنگی استفاده کردم)


ادویه ها و رب


برنج و بزارید بپزه و آبکش کنید،(فکر کنم نیازی به عکس گرفتن نباشه،چون همه بلدیم)بعد کف قابلمه به گفته الی بانو سیب زمینی و پیاز چیدم،ولی شما همشو سیب زمینی بچینید چون پیازها آب شده بود کلا


برنج و داخل قابلمه بریزید و نصفی ازمواد وسطش


بعد بقیه برنج و بقیه مواد


و در آخر زعفران دم کرده


و بعد دمکنی میزاریم روش به مدت 45 دقیقه رو شعله پخش کن


و بعدش یک پلو سبزیجات عالی دارین


من عاشق ته دیگ شم البته اگه چیزیش از دست همسری بمونه


نوش جان...
منبع: آشپز هنرمند(الی بانو) با کمی تغییرات




نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :



درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : النا شف
پیوندها
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات