تبلیغات
نودل بانو - ماهیچه (پسران کریم)
نودل بانو
تجربیات آشپزی من
پنجشنبه 9 بهمن 1393 :: نویسنده : النا شف


ماهیچه (پسران کریم مشهد) معروفه و مطمئنم اگه نرفته باشید اسمشو صددرصد شنیدین، و حالا که اسم اینجا رو آوردم کم لطفیه اگه اسم رستورانی که شبهای جمعه مشتری ثابتشیم نیارم رستوران(ارم شاندیز) دوستان مشهدی حتما اونجارو میشناسن، ماهیچه ش با ماهیچه ی پسران کریم مطابقت میکنه اینجا جا داره از آشپزهای گرامیشون یک تشکر ویژه بکنم، خوب حالا  اگه خود ستایی نباشه وقتشه از خودم تعریف کنم ماهیچه من همه جا معروفه باور کنید اگه این ماهیچه رو بخورید با اون پیازهای کاراملی رنگش وااااای........میبینید که من راز آشپزهای این رستورانهای معروف رو فهمیدم، همسری من عــــــــــاااااااااشـــــــــق ماهیچه سرخ شده به این سبکه،باور کنید با این طعم بی نظیرش پختش فوق العاده آسونه زمانشو نگفتم منظورم دنگ و فنگش بود! بفرمایید ادامه مطلب:



مواد لازم:
ماهیچه: به تعداد لازم
پیاز: 3 عدد بزرگ
نمک+فلفل سیاه+دارچین: به میزان خیلللللی کم



پیاز رو خلالی خرد کنید(من بارنده غذاساز انجام دادم،اگه شما در دسترستون نیست با چاقو هم میشه)





نصفی از پیازهارو بریزید تو قابلمه یه تفت کوچولو بخوره بعد ماهیچه ها رو بچینید روش





بقیه پیازهارو بریزید روی ماهیچه ها





بدون اینکه یک قطره آب بریزید با شعله خیلللی کم دربشو بزارید بعد از 1 ساعت ادویه هارو اضافه کنید





اگه شعله خیلی کم باشه خودش آب پس میده اما اگه برای شما آبش خشک شد نصف لیوان آب بریزید





من برای هر دو نفر 1 دونه شو در نظر گرفتم و جواب داد ولی شما مختارید





واقعا طعمش و عطرشو پیازهای کاراملیش بی نظیرههههه




نوش جان.....
منبع: خودم




نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

جمعه 4 اسفند 1396 11:22 ب.ظ
I am truly thankful to the owner of this web page who has shared this impressive post at at this time.
دوشنبه 27 شهریور 1396 02:48 ق.ظ
You are so awesome! I do not suppose I have read through anything like that before.
So wonderful to discover another person with a few original thoughts on this topic.
Seriously.. many thanks for starting this up. This web site is one thing that is required on the
internet, someone with a bit of originality!
جمعه 24 شهریور 1396 04:03 ق.ظ
Hmm is anyone else having problems with the images on this blog loading?
I'm trying to determine if its a problem on my end or if it's the blog.
Any responses would be greatly appreciated.
جمعه 17 شهریور 1396 02:50 ب.ظ
This is a good tip particularly to those fresh to the blogosphere.
Brief but very accurate info… Thank you for sharing this one.
A must read article!
شنبه 14 مرداد 1396 10:58 ب.ظ
Fascinating blog! Is your theme custom made or
did you download it from somewhere? A design like yours with
a few simple adjustements would really make my blog jump out.
Please let me know where you got your design. Kudos
پنجشنبه 29 تیر 1396 06:03 ق.ظ
This design is wicked! You certainly know how to keep a reader amused.

Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well,
almost...HaHa!) Wonderful job. I really loved what you had to say, and
more than that, how you presented it. Too cool!
چهارشنبه 28 تیر 1396 08:18 ب.ظ
If you want to take much from this post then you have to apply these techniques to your won webpage.
چهارشنبه 28 تیر 1396 06:07 ق.ظ
Currently it appears like Drupal is the best blogging
platform out there right now. (from what I've read) Is that what you're using on your
blog?
یکشنبه 25 تیر 1396 10:58 ق.ظ
I'm impressed, I must say. Rarely do I encounter a blog that's both educative and amusing, and let me tell you,
you have hit the nail on the head. The issue is
an issue that not enough folks are speaking intelligently about.
I'm very happy that I came across this during my search for something regarding this.
دوشنبه 28 فروردین 1396 04:11 ق.ظ
Nice post. I learn something new and challenging on blogs I stumbleupon everyday.

It will always be exciting to read through content from other
authors and practice a little something from their web sites.
چهارشنبه 23 فروردین 1396 11:38 ق.ظ
I like it when folks come together and share opinions.
Great site, continue the good work!
چهارشنبه 23 فروردین 1396 08:58 ق.ظ
Everyone loves what you guys tend to be up too. This kind of clever work and reporting!
Keep up the great works guys I've incorporated you guys to blogroll.
سه شنبه 22 فروردین 1396 02:54 ب.ظ
An impressive share! I have just forwarded this onto a colleague who had been conducting a little homework on this.

And he in fact bought me dinner because I discovered it for him...
lol. So let me reword this.... Thanks for the meal!! But yeah, thanks for spending the time to talk about this
topic here on your internet site.
یکشنبه 13 فروردین 1396 06:22 ب.ظ
I like the valuable info you provide in your articles.
I will bookmark your blog and check again here frequently.
I am quite sure I'll learn lots of new stuff right
here! Best of luck for the next!
سه شنبه 3 آذر 1394 07:49 ب.ظ
سلام من بعد از کلی گشتن این دستور پختی که شما گفتید خیلی به دلم نشست فقط یه سوال داشتم برای تفت پیاز روغن نمیریزید؟
دوشنبه 2 آذر 1394 10:53 ق.ظ
سلام من بعد از کلی گشتن این دستور پختی که شما گفتید خیلی به دلم نشست فقط یه سوال داشتم برای تفت پیاز روغن نمیریزید؟
چهارشنبه 15 مهر 1394 04:34 ب.ظ
سلام.این روش که خیلی وقته تو نت موجوده!
جمعه 12 تیر 1394 02:09 ب.ظ
بسیار ممنون از دستور فوق العاده پخت ماهیچه... ماهیچه گوسفند یا گوساله ؟؟؟
شنبه 29 فروردین 1394 11:51 ب.ظ
سلام عزیزم خانووووووم هنرمند .بابا مارم دریاب
النا شف (ممنون
سه شنبه 19 اسفند 1393 01:04 ق.ظ
سلام خانم‌هنرمند.من از تو‌نی نی سایت با شما اشناشدم.کارتون عالیه. خواستم بدونم زردچوبه‌رو‌کی زدین به گوشت. اصلا زدین‌یا نه؟ از رنگش میاد که داشته باشه.ممنون از راهنماییتون
النا شف (خوشحالم از آشناییتون عزیزم،نه اصلا از زردچوبه استفاده نکردم
دوشنبه 18 اسفند 1393 10:36 ق.ظ
وایییییییییییییییییی چقدر اشتها آور باید امتحانش کنم . بسیاررررررررررررررر ممنون
النا شف (حتما امتحانش کن چون بسیاااار بسیارررررر لذیذه
جمعه 15 اسفند 1393 05:44 ب.ظ
النا جون دستت درد نکنه

رب رو کی اضافه کردی ؟

النا شف (اصلا رب اضافه نکردم عزیزم
دوشنبه 27 بهمن 1393 12:19 ب.ظ
عالیه عزیزم منم با همین روش درست میکنم منتها همزمان با ادویه زعفرون هم میریزم
النا شف (نوش جونتون عزیزم
پنجشنبه 23 بهمن 1393 11:55 ب.ظ
اوووووووووووف این غذا حرف نداره
عاشقشم
النا شف (کی عاشقش نیست به هر حال جای شما خالی عزیزم
چهارشنبه 22 بهمن 1393 09:30 ق.ظ
سلام عزیزم. منم همین طوری درست می کنم واقعا طعمش بی نظیره.
النا شف نوش جانتون الهام جون
یکشنبه 19 بهمن 1393 01:20 ب.ظ
سلام . به نظر که خیلی خوشمزه ست. دستتون درد نکنه . دو تا سوال دارم . اول اینکه اینو تو قابلمه معمولی پختین یا زودپز ؟ بعدشم تو این مدته سه ساعت که باید بپزه ماهیچه ها رو پشت و رو بکنیم یا نه ؟
النا شف (من تو قابلمه پختم و بنظرم اصلا نیاز به زود پز نداره، من اصلا پشت و رو نکردم ولی شما مختارید عزیزم
یکشنبه 19 بهمن 1393 12:49 ق.ظ
سلام دوست عزیز ممنون بابت آموزشهای کاملت.
النا جان میشه در مورد خلال کردن پیاز با غذاسازم توضیح بدی یعنی میخوام بدونم پیاز رو نصفه یا درسته تو دستگاه میذاری که اینقدر یکدست خلال شده؟ یا از چیپس کن دستگاه استفاده کردی؟
من یکبار با رنده درشتش امتحان کردم آب انداخت.
ممنونم دوستم
النا شف (ممنون از لطفت.سایه جون من از رنده غذاساز استفاده کردم خودش مخصوص خلال کردن داره،پیازو همیشه نصف میکنم چون وقتی درسته میذاری یک مقدار کمی خلال میشه بقیه ش همینطوری دور دستگاه میچرخه
شنبه 18 بهمن 1393 06:19 ب.ظ
به به ماهیچه دیگه خوشمزه تر از اینم میشه مگه ممنون از شما خانمی

و چه پیاز خلالی های خوشگلی
منم اپم سر بزنید
النا شف (ممنون از لطفت الان میام پیشت
شنبه 18 بهمن 1393 04:03 ب.ظ
سلام النا جون.این نوع ماهیچه رو توی پدیده شاندیز مشهد خوردیم خیلی خوشمزه است من سه بار که اون جا رفتیم منو وهمسرم از این میل کردیم هنوز مزش از یادم نرفته.دستت درد نکنه گلم.بسیار بسیار عالی مثل همیشه.
النا شف (نوش جانتون افسانه جون،وممنون از لطفتون
چهارشنبه 15 بهمن 1393 12:29 ب.ظ
سلام. آپم
النا شف (میامم عزیزم
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


نمایش نظرات 1 تا 30
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : النا شف
پیوندها
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی