نودل بانو
تجربیات آشپزی من
پنجشنبه 9 بهمن 1393 :: نویسنده : النا شف


ماهیچه (پسران کریم مشهد) معروفه و مطمئنم اگه نرفته باشید اسمشو صددرصد شنیدین، و حالا که اسم اینجا رو آوردم کم لطفیه اگه اسم رستورانی که شبهای جمعه مشتری ثابتشیم نیارم رستوران(ارم شاندیز) دوستان مشهدی حتما اونجارو میشناسن، ماهیچه ش با ماهیچه ی پسران کریم مطابقت میکنه اینجا جا داره از آشپزهای گرامیشون یک تشکر ویژه بکنم، خوب حالا  اگه خود ستایی نباشه وقتشه از خودم تعریف کنم ماهیچه من همه جا معروفه باور کنید اگه این ماهیچه رو بخورید با اون پیازهای کاراملی رنگش وااااای........میبینید که من راز آشپزهای این رستورانهای معروف رو فهمیدم، همسری من عــــــــــاااااااااشـــــــــق ماهیچه سرخ شده به این سبکه،باور کنید با این طعم بی نظیرش پختش فوق العاده آسونه زمانشو نگفتم منظورم دنگ و فنگش بود! بفرمایید ادامه مطلب:



مواد لازم:
ماهیچه: به تعداد لازم
پیاز: 3 عدد بزرگ
نمک+فلفل سیاه+دارچین: به میزان خیلللللی کم



پیاز رو خلالی خرد کنید(من بارنده غذاساز انجام دادم،اگه شما در دسترستون نیست با چاقو هم میشه)





نصفی از پیازهارو بریزید تو قابلمه یه تفت کوچولو بخوره بعد ماهیچه ها رو بچینید روش





بقیه پیازهارو بریزید روی ماهیچه ها





بدون اینکه یک قطره آب بریزید با شعله خیلللی کم دربشو بزارید بعد از 1 ساعت ادویه هارو اضافه کنید





اگه شعله خیلی کم باشه خودش آب پس میده اما اگه برای شما آبش خشک شد نصف لیوان آب بریزید





من برای هر دو نفر 1 دونه شو در نظر گرفتم و جواب داد ولی شما مختارید





واقعا طعمش و عطرشو پیازهای کاراملیش بی نظیرههههه




نوش جان.....
منبع: خودم




نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

سه شنبه 3 آذر 1394 07:49 ب.ظ
سلام من بعد از کلی گشتن این دستور پختی که شما گفتید خیلی به دلم نشست فقط یه سوال داشتم برای تفت پیاز روغن نمیریزید؟
دوشنبه 2 آذر 1394 10:53 ق.ظ
سلام من بعد از کلی گشتن این دستور پختی که شما گفتید خیلی به دلم نشست فقط یه سوال داشتم برای تفت پیاز روغن نمیریزید؟
چهارشنبه 15 مهر 1394 04:34 ب.ظ
سلام.این روش که خیلی وقته تو نت موجوده!
جمعه 12 تیر 1394 02:09 ب.ظ
بسیار ممنون از دستور فوق العاده پخت ماهیچه... ماهیچه گوسفند یا گوساله ؟؟؟
سه شنبه 19 اسفند 1393 01:04 ق.ظ
سلام خانم‌هنرمند.من از تو‌نی نی سایت با شما اشناشدم.کارتون عالیه. خواستم بدونم زردچوبه‌رو‌کی زدین به گوشت. اصلا زدین‌یا نه؟ از رنگش میاد که داشته باشه.ممنون از راهنماییتون
النا شف (خوشحالم از آشناییتون عزیزم،نه اصلا از زردچوبه استفاده نکردم
جمعه 15 اسفند 1393 05:44 ب.ظ
النا جون دستت درد نکنه

رب رو کی اضافه کردی ؟

النا شف (اصلا رب اضافه نکردم عزیزم
یکشنبه 19 بهمن 1393 01:20 ب.ظ
سلام . به نظر که خیلی خوشمزه ست. دستتون درد نکنه . دو تا سوال دارم . اول اینکه اینو تو قابلمه معمولی پختین یا زودپز ؟ بعدشم تو این مدته سه ساعت که باید بپزه ماهیچه ها رو پشت و رو بکنیم یا نه ؟
النا شف (من تو قابلمه پختم و بنظرم اصلا نیاز به زود پز نداره، من اصلا پشت و رو نکردم ولی شما مختارید عزیزم
یکشنبه 19 بهمن 1393 12:49 ق.ظ
سلام دوست عزیز ممنون بابت آموزشهای کاملت.
النا جان میشه در مورد خلال کردن پیاز با غذاسازم توضیح بدی یعنی میخوام بدونم پیاز رو نصفه یا درسته تو دستگاه میذاری که اینقدر یکدست خلال شده؟ یا از چیپس کن دستگاه استفاده کردی؟
من یکبار با رنده درشتش امتحان کردم آب انداخت.
ممنونم دوستم
النا شف (ممنون از لطفت.سایه جون من از رنده غذاساز استفاده کردم خودش مخصوص خلال کردن داره،پیازو همیشه نصف میکنم چون وقتی درسته میذاری یک مقدار کمی خلال میشه بقیه ش همینطوری دور دستگاه میچرخه
چهارشنبه 15 بهمن 1393 12:12 ق.ظ
وای عزیزم، عالیه، خیلی خیلی خوش آب و رنگه، کارت درسته
النا شف (ممنون خانوم هنرمند


درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : النا شف
پیوندها
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic