تبلیغات
نودل بانو - کیک گردویی
نودل بانو
تجربیات آشپزی من
یکشنبه 19 بهمن 1393 :: نویسنده : النا شف




مبحثی برای کیک گردویی نیست فقط جزو اون دسته شیرینی های مقوی و بمب انرژی هست من خودم خیلللللی این کیک رو دوست دارم معمولا از بچگی میشناسمش چون مامانم زیاد درست میکرد،بسیااااااااااار کیک لطیف و خوشمزه ایه من با خامه تزئین کردم ولی بدون خامه هم بسیار خوشمزه ست....
بفرمایید ادامه مطلب:




مواد لازم:

آرد: 150 گرم
پودر گردو: 120 گرم
شکر: 200 گرم
تخم مرغ: 5 عدد بزرگ
کره: 150 گرم
بکینگ پودر: 2 ق.مربا خوری
وانیل: نوک چاقو


فر رو روی 180 درجه روشن کنید.

داخل قالب کیک رو چرب و آردپاشی کنید





کره و شکر رو با همزن بزنید 





تا خوب پفکی و کرم رنگ بشه





زرده و سفیده رو جدا کنید و زرده و وانیل را به شکر افزوده و با هم بزنید تا کاملا پوک و سبک و کرم رنگ شود (من دونه دونه اضافه کردم)





سفیده ها رو با همزن انقدر بزنید تا سفید و پنبه ای بشه،تو این فاصله گردو رو خرد کنید 






آرد و گردو رو با هم مخلوط کنید





1/3 مخلوط آرد و گردو رو داخل مخلوط زرده و کره بریزید





بعد نصف سفیده رو به آرومی به مخلوط اضافه میکنیم و بصورت دورانی هم میزنیم،(زیاد به هم نزنید تا پف سفیده نخوابه چون که مخلوط از مایه کیک اسفنجی غلیظ تر و سنگین تره) 





و بعد مابقی آرد رو اضافه میکنیم و خیلی آروم هم میزنیم





بعد همه ی سفیده باقی مانده و باز آروم هم میزنیم تا یکنواخت بشه





و بعد داخل قالب میریزیم و میزاریم داخل فر 





به مدت 30 دقیقه،بعد از 30 دقیقه با خلال دندون چک کنید





من گذاشتم سرد شد و به 3 قسمت تقسیم کردم





و بعد وسطشو خامه کشی کردم





و بعد روشو خامه کشی کردم با گردو و کشمش تزئین کردم





تقریبا تو همون مایه های کیک اسفنجی با این تفاوت که توش گردو داره





اگه خامه در دسترس داشتین حتما با خامه میل کنید که واقعاااااااااا خوشمزه میشه





اولین کیکی بود که همون شب تموم شد!






نوش جان...

منبع: مامانم با کمی تفاوت




نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

سه شنبه 12 تیر 1397 08:24 ب.ظ
Hey there I am so glad I found your blog, Ι reɑlly fօund you Ьy accident, ᴡhile I ᴡаs lookinng οn Digg foг something else, Regarԁlesѕ
І am hеre now and wօuld ϳust like tto say cheers
fоr a tremendous post аnd a alⅼ гound enjoyaable blpog (Ι alsⲟ love the theme/design), I don't һave time to reaⅾ it all at the minute but I have bookmarked іt ɑnd aoso includesd your RSS feeds, sо
when I have tіme Ι will ƅe bɑck tto read much more,
Please do keep up the grеat job.
جمعه 1 تیر 1397 02:28 ب.ظ
Hі there, constantly і used to check blog posts herе in the еarly һours іn thе break of day, since i liқe to learn mοre
and mоre.
چهارشنبه 26 اردیبهشت 1397 08:16 ب.ظ
Goood day! Do you know if they make any plugins to safeguard against hackers?
I'm kindda paranoid about losing everything I've worked hard on. Any tips?
جمعه 21 اردیبهشت 1397 08:28 ب.ظ
Howdy! I know this is kinda off topic however I'd figured I'd ask.

Would you be intersted in exchanging links oor maybe guest writing a blog post or vice-versa?
My site goes over a lot of the same subjects as yours and I think we could greatly
benefit from each other. If you are interested feel free tto send me an email.
I look forward to hearing from you! Wojderful blog by the way!
شنبه 1 اردیبهشت 1397 05:42 ق.ظ
Greate post. Keeep posting such kinjd oof information onn your page.
Im reallyy impressed byy your site.
Hello there, Youu have performed aan incrredible job.

I'll ddfinitely digg itt andd personally recimmend to mmy friends.
I'm confident they will be benefited from this webb site.
دوشنبه 27 شهریور 1396 03:37 ق.ظ
I visited various web pages except the audio feature for audio songs
current at this web site is genuinely wonderful.
دوشنبه 30 مرداد 1396 03:12 ب.ظ
It's very straightforward to find out any matter on net as compared to books, as
I found this article at this site.
یکشنبه 15 مرداد 1396 03:11 ب.ظ
I’m not that much of a online reader to be honest but your sites really nice, keep it up!
I'll go ahead and bookmark your website to come back later on. Many thanks
شنبه 7 مرداد 1396 10:15 ب.ظ
I was recommended this web site by my cousin. I am not sure
whether this post is written by him as nobody else know such detailed about
my problem. You're incredible! Thanks!
چهارشنبه 23 فروردین 1396 05:43 ق.ظ
Hi there mates, its impressive article regarding
teachingand fully explained, keep it up all the time.
چهارشنبه 23 فروردین 1396 12:56 ق.ظ
Thank you for some other fantastic article. Where else may just anyone get that kind of information in such an ideal approach of
writing? I have a presentation next week, and I am on the look for such information.
سه شنبه 15 فروردین 1396 12:37 ق.ظ
You actually make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be really something which I think I would never understand.

It seems too complex and very broad for me. I am looking forward for
your next post, I will try to get the hang of it!
جمعه 1 اسفند 1393 08:51 ب.ظ
سلام من کیکمو برش ی دم خوب و یک دست نمیشه شما از چاقوی خاصی استفاده می کنی؟
النا شف (باید موقع برش یک ظرف آب داغ یا ولرم کنار دستتون باشه چاقو رو تو آب فرو ببرید و بعد برش بزنید بعد خورده های کیک اگه بهش چسبیده بود تمیز کنید و مجددا برای برش بعدی همین کارو تکرار کنید
دوشنبه 27 بهمن 1393 10:26 ق.ظ
النا شف (
یکشنبه 26 بهمن 1393 11:22 ق.ظ
واااااااای دلم خواست....
النا شف (الهی....جاتون خالی عزیزم
شنبه 25 بهمن 1393 09:33 ب.ظ
دستت طلا گلم
النا شف (خواهش میکنم عزیزم
شنبه 25 بهمن 1393 03:16 ب.ظ
به به دلم خواااست. عاشق گردوئم اونم تو کیــک.
النا شف (جای شما خالی عزیزم
جمعه 24 بهمن 1393 03:54 ب.ظ
چه خوشمزهههه. بااون خامه شششششششششششش


نوش جونتون
النا شف (جای شما خالی
جمعه 24 بهمن 1393 01:25 ب.ظ
سلام عزیزم
به به چه بافتی داره
عالییییییی
نوش جان
النا شف (ممنون میترا جون
پنجشنبه 23 بهمن 1393 11:54 ب.ظ
وای عزیزم خیلی خیلی خوبه و البته حتما خوشمزه
کاش میشد تو دنیای مجازی تست غذاهارو هم داشته باشیم خخخخخخخخخ
النا شف (عزیزم اینطور که علم داره پیشرفت میکنه در آینده دور از انتظار نیست
پنجشنبه 23 بهمن 1393 04:23 ب.ظ
النا شف (سپاس
چهارشنبه 22 بهمن 1393 09:33 ق.ظ
بسیار عالی و خوشمزه است.
النا شف (ممنون عزیزم
چهارشنبه 22 بهمن 1393 12:23 ق.ظ
چه کیک خوشگل و خوشمزه ای . نوش جان عزیزم.
النا شف (مرسی تینا جون
دوشنبه 20 بهمن 1393 04:44 ب.ظ
سلام عزیزم خوبی راستش چند تا سوال داشتم ازت خانومی من برای یه مهمونی که خیلی برام مهمه میخوام اینا رو درست کنم :
تیرامیسو . ژله ی رولی و خورده شیشه و تزریقی . پلیمر میوه ای . سالاد توپی .
همه رو برای اولین بار درست میکنم هیچ سابقه ی اشپزی هم ندارم
اما حالا سوالات : عزیزم نظرت راجبعشون ( ازنظر مزه ) چیه ؟
چه نکاتی برای بهتر شدنشون بلدی (فون کوزه گری ) ؟
ممنون میشم کمکم کنی
النا شف (ساغر جون خودت که ماشااله با سلیقه ای،ولی احسنت به این همه شهامت قدرت ریسکت خیلی بالاست خانوم! کاش موردایی رو مدنظر داشتی که حداقل یک بار درست کرده بودی حالابی خیال امیدوارم موفق بشی(حتما بعد از مهمونی بیای برام تعریف کنی که چیکار کردی )باید چند فاکتورو در نظر بگیری اولا که لیست غذاهات چیه؟ دوما که مهمونی عصرونه ست ناهار یا شام؟ سوما از ذائقه مهمونات خبر داری که آیا ژله خور هستن که میخوای درست کنی اونم 3 مدل؟!
خوب بنظر من تیرامیسو خوبه، بجای 3 تا ژله یک ژله که هر کدوم خودت راحت تری با یک نوع دسر پودینگ شکلاتی بده که ژله رو از اول بزار روی میز یا سفره، دسر رو که باید تا حدی شیرین باشه بزار که پایان بخش غذا باشه، و در مورد سالاد باز بسته به نوع غذات و ذائقه مهمونات سالادها متنوعه،امیدوارم نظرم به دردت خورده باشه
ترجیحا زیاد به خودت سخت نگیر عزیزم،موفق باشی...
دوشنبه 20 بهمن 1393 03:44 ب.ظ
سلام گلم
احسنت خیلی عالیه نوش جان
النا شف (ممنون مریم جون
دوشنبه 20 بهمن 1393 11:27 ق.ظ
سلام. نوش جونتون. کیک خوشمزه و پر ملاتیه. کامتون شیرینی
النا شف (جای شما خالیه نگین جان
دوشنبه 20 بهمن 1393 11:06 ق.ظ
سلام عزیزم ماشالا به اینهمه هنروسلیقه....
من لینکتون کردم اگه شماهم منو لینک کنین خوشحال می شم.
النا شف (ممنون خانومی بنده هم شما رو لینک کردم
دوشنبه 20 بهمن 1393 01:45 ق.ظ
وای خیلی خوردنی شده.آدم هوس میکنه.نوش جان
النا شف (جای شما خالی دوست عزیز
یکشنبه 19 بهمن 1393 06:25 ب.ظ
سلام عزیز عالی شده دست گلت درد نکنه
النا شف (جای شما خالی فاطمه عزیز
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : النا شف
پیوندها
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی