نودل بانو
تجربیات آشپزی من
جمعه 1 اسفند 1393 :: نویسنده : النا شف



خوب یکی از شیرینی های پای ثابت نوروز همین شیرینی بهشتی هست که مطمئنم همتون از بچگی میشناسیدش و شایدم مثل من باهاش خاطره داشته باشید،شیرینی بهشتی خوردنش یه بهشته چه برسه به اینکه خونگی باشه و یا چه بهتر که کار خودتون باشهپس حسابی اون شیرینی خوردن دارهبفرمایید ادامه مطلب:



من همه ی شیرینی هایی که درست میکنم سعی میکنم اول با مقدار مواد کمتر درست کنم (فقط بخاطر شما) که چون بار اولتون هست خراب هم بشه اشکالی نداره و اگر هم درست بشه که دستتون اومده چه بهتر....بازم تاکید میکنم من این شیرینی هارو بلدم و میتونم همشو نزدیک عید یکجا و به مقدار زیاد درست کنم ولی (فقط بخاطر شما)رسپی رو کم کردم که شما هم قدم به قدم با من جلو بیاید تا بتونیم نوروز با شیرینی های خودمون پذیرای مهمونای عزیزمون باشیم...



مواد لازم:

پودر شکر: 100 گرم
روغن قنادی: 100 گرم یا جامد
آرد سفید: 200 گرم
روغن مایع: 50 گرم
وانیل و پودر هل و زعفران دم شده غلیظ: مقداری


فر رو روی 180 درجه سانتیگراد گرم کنید

روغن قنادی یا (جامد) رو با پودر قند با دور تند همزن حدود 7 دقیقه باهمزن میزنیم





تا کاملا سفید و پوک شود





بعد وانیل و پودر هل رو اضافه میکنیم 1 دقیقه میزنیم





و بعد آرد رو روی مواد الک میکنیم





و بعد روغن مایع رو اضافه میکنیم






و بعد با لیسک هم میزنیم






برای بهتر مخلوط شدنش مجازید از 30 ثانیه همزن برقی استفاده کنید





باید یک خمیر لطیف اینطوری بدست بیاد





بعد زعفران رو اضافه میکنیم(میتونیم تو این مرحله از پودر کاکائو استفاده کنیم)دلبخواهی هستش






کف سینی فر رو کاغذ روغنی بندازین(من استفاده نکردم ولی شما حتما استفاده کنید) و خمیر زرد و سفیدمون رو توی 2 تا قیف با ماسوره ستاره و رعایت فاصله می چینیم و در صورت تمایل روش پودر پسته بریزید،





اینم از خمیر زعفرونی





به مدت 20 تا 30 دقیقه میزاریم داخل فر،هر زمان زیرش کمی تغییر رنگ داد آماده ست





این شیرینی بی نـــــــهـــــایـــــــت حـــــــســـــــاس هستش تا زمانی که سرد نشده از کاغذ روغنی جدا نکنید





اصلا و به هیچ وجه با خلال دندون چک نکنید که ببینید پخته یا نه،چون سریع پودر میشه





از چند زاویه براتون عکس میزارم که حداقل طعمشو نمیچشین از ظاهرش تشخیص بدین که مورد علاقه تون هست یا نه





خوب اینم آخرین عکس






نکته بسیااار مهم:
دوستان من این متن رو  بالا ننوشتم چون خیلی مهم بود گفتم اینجا بهش اشاره ای داشته باشم،بعد از اینکه شیرینی رو با سینی از فر خارج کردین با همون سینی مستقیم بزارید داخل یخچال تا سرد بشه،البته عنایت داشته باشید روی سینی شیشه ای یخچال نزارین چون داغه یهو شیشه نترکه، اینکار باعث حفظ ظاهر شیرینی موقع جداشدنش از کاغذ روغنی میشه،این شیرینی تو ظرف درب دار تا 3 ماه داخل یخچال و 1 ماه بیرون از یخچال یا فضای کابینت،جواب میده...
موفق باشید...
تا شیرینی بعد بدرود....




نوع مطلب :
برچسب ها : شیرینی نوروزی، شیرینی عید، شیرینی خانگی، شیرینی بهشتی،
لینک های مرتبط :

یکشنبه 30 فروردین 1394 09:41 ب.ظ
سلام ببخشید شما تومواد لازم گفتین گودرشکر اما تو رسپی گفتین پودر قند ؟
النا شف (پودر قند همون پودر شکره،دوست عزیز
جمعه 15 اسفند 1393 01:22 ق.ظ
النا جون دستت درد نکنه منم عاشق این شیرینی

النا جون فر رو چقدر از قبل گرم بشه و کدوم طبقه فر بزارم مرسی عزیم
النا شف (عزیزم تمام آموزشهای شیرینی و کیک باید از طبقه وسط فر استفاده بشه،و هر جا که تو دستور نوشتم فر روشن بشه شما هم از همونجا روشن کنید


درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : النا شف
پیوندها
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات