تبلیغات
نودل بانو - شیرینی بهشتی
نودل بانو
تجربیات آشپزی من
جمعه 1 اسفند 1393 :: نویسنده : النا شف



خوب یکی از شیرینی های پای ثابت نوروز همین شیرینی بهشتی هست که مطمئنم همتون از بچگی میشناسیدش و شایدم مثل من باهاش خاطره داشته باشید،شیرینی بهشتی خوردنش یه بهشته چه برسه به اینکه خونگی باشه و یا چه بهتر که کار خودتون باشهپس حسابی اون شیرینی خوردن دارهبفرمایید ادامه مطلب:



من همه ی شیرینی هایی که درست میکنم سعی میکنم اول با مقدار مواد کمتر درست کنم (فقط بخاطر شما) که چون بار اولتون هست خراب هم بشه اشکالی نداره و اگر هم درست بشه که دستتون اومده چه بهتر....بازم تاکید میکنم من این شیرینی هارو بلدم و میتونم همشو نزدیک عید یکجا و به مقدار زیاد درست کنم ولی (فقط بخاطر شما)رسپی رو کم کردم که شما هم قدم به قدم با من جلو بیاید تا بتونیم نوروز با شیرینی های خودمون پذیرای مهمونای عزیزمون باشیم...



مواد لازم:

پودر شکر: 100 گرم
روغن قنادی: 100 گرم یا جامد
آرد سفید: 200 گرم
روغن مایع: 50 گرم
وانیل و پودر هل و زعفران دم شده غلیظ: مقداری


فر رو روی 180 درجه سانتیگراد گرم کنید

روغن قنادی یا (جامد) رو با پودر قند با دور تند همزن حدود 7 دقیقه باهمزن میزنیم





تا کاملا سفید و پوک شود





بعد وانیل و پودر هل رو اضافه میکنیم 1 دقیقه میزنیم





و بعد آرد رو روی مواد الک میکنیم





و بعد روغن مایع رو اضافه میکنیم






و بعد با لیسک هم میزنیم






برای بهتر مخلوط شدنش مجازید از 30 ثانیه همزن برقی استفاده کنید





باید یک خمیر لطیف اینطوری بدست بیاد





بعد زعفران رو اضافه میکنیم(میتونیم تو این مرحله از پودر کاکائو استفاده کنیم)دلبخواهی هستش






کف سینی فر رو کاغذ روغنی بندازین(من استفاده نکردم ولی شما حتما استفاده کنید) و خمیر زرد و سفیدمون رو توی 2 تا قیف با ماسوره ستاره و رعایت فاصله می چینیم و در صورت تمایل روش پودر پسته بریزید،





اینم از خمیر زعفرونی





به مدت 20 تا 30 دقیقه میزاریم داخل فر،هر زمان زیرش کمی تغییر رنگ داد آماده ست





این شیرینی بی نـــــــهـــــایـــــــت حـــــــســـــــاس هستش تا زمانی که سرد نشده از کاغذ روغنی جدا نکنید





اصلا و به هیچ وجه با خلال دندون چک نکنید که ببینید پخته یا نه،چون سریع پودر میشه





از چند زاویه براتون عکس میزارم که حداقل طعمشو نمیچشین از ظاهرش تشخیص بدین که مورد علاقه تون هست یا نه





خوب اینم آخرین عکس






نکته بسیااار مهم:
دوستان من این متن رو  بالا ننوشتم چون خیلی مهم بود گفتم اینجا بهش اشاره ای داشته باشم،بعد از اینکه شیرینی رو با سینی از فر خارج کردین با همون سینی مستقیم بزارید داخل یخچال تا سرد بشه،البته عنایت داشته باشید روی سینی شیشه ای یخچال نزارین چون داغه یهو شیشه نترکه، اینکار باعث حفظ ظاهر شیرینی موقع جداشدنش از کاغذ روغنی میشه،این شیرینی تو ظرف درب دار تا 3 ماه داخل یخچال و 1 ماه بیرون از یخچال یا فضای کابینت،جواب میده...
موفق باشید...
تا شیرینی بعد بدرود....




نوع مطلب :
برچسب ها : شیرینی نوروزی، شیرینی عید، شیرینی خانگی، شیرینی بهشتی،
لینک های مرتبط :

شنبه 5 اسفند 1396 09:53 ب.ظ
سخت است که افراد تحصیلکرده را در مورد این موضوع پیدا کنید، اما شما
به نظر می رسد شما می دانید که شما در مورد صحبت کردن هستید!
با تشکر
یکشنبه 26 شهریور 1396 11:17 ب.ظ
you're really a good webmaster. The web site loading speed is amazing.
It seems that you are doing any unique trick. Also, The contents are masterwork.
you've done a wonderful task on this matter!
شنبه 18 شهریور 1396 11:16 ق.ظ
Hi! Would you mind if I share your blog with my twitter group?
There's a lot of folks that I think would really
appreciate your content. Please let me know. Cheers
یکشنبه 15 مرداد 1396 02:43 ب.ظ
When some one searches for his required thing, therefore he/she wishes to be available
that in detail, thus that thing is maintained over here.
شنبه 7 مرداد 1396 09:17 ب.ظ
These are actually wonderful ideas in on the topic of blogging.
You have touched some good points here. Any way keep up wrinting.
چهارشنبه 23 فروردین 1396 11:47 ب.ظ
I know this web site provides quality depending posts and additional material, is
there any other web site which presents these things in quality?
سه شنبه 22 فروردین 1396 08:39 ق.ظ
You actually make it seem really easy along with your presentation however I find this matter to be
actually one thing which I think I might never understand.
It seems too complex and very wide for me. I am having a look forward in your subsequent post,
I will try to get the cling of it!
شنبه 19 فروردین 1396 05:14 ب.ظ
It is not my first time to go to see this web site, i am visiting this web page dailly and take pleasant facts from here everyday.
شنبه 12 فروردین 1396 01:55 ب.ظ
I've learn several just right stuff here.
Certainly worth bookmarking for revisiting.
I wonder how a lot attempt you put to create any such excellent informative site.
یکشنبه 30 فروردین 1394 09:41 ب.ظ
سلام ببخشید شما تومواد لازم گفتین گودرشکر اما تو رسپی گفتین پودر قند ؟
النا شف (پودر قند همون پودر شکره،دوست عزیز
یکشنبه 30 فروردین 1394 09:21 ب.ظ
سلام من تازه با وب شما آشنا شدم ببخشید من دوتا سوال دارم من یه جا شنیده بودم اگه بخوایم به این شیرینی پودرکاکاو اضافه کنیم باسد از آرد کم کنیم میخواستم از شما بپرسم لازمه؟ چرا؟
و یه سوال دیگه اگه بجای پودر شکر خوده شکرو بریزیم چه تاثیری داره ؟ اخه من تو بعضی دستورای شیرینیای دیگه گفته بود پودر شکر خوده شکرو ریختم .
ببخشید سوالم زیاد شد
النا شف (در مورد سوال اول باید هر چند گرم پودر کاکائو اضافه کردین از مقدار آرد کم کنید
ودر سوال دوم پودرشکر باعث نرمی و لطافت شیرینی میشه،بهتره هر چی که رسپی گفته عمل کنید و این که اگه پودر شکر در دسترستون نیست شکرو توی آسیاب تبدیل به پودر شکرش کنید
یکشنبه 24 اسفند 1393 01:35 ب.ظ
سلام النا جان من این شیرینی را با روغن صاف درست کردم وا رفت بعد هم طعم شکر میداد خیلی بد شد. چرا روغن صافم که تو یخچاله مثل روغن جامد به اون سفتی نیست .ظاهرش سفته ولی شل تره؟
النا شف (عزیزم با روغن 50 درصد امتحان کن یعنی روغن قنادی،مارک روغن جامدایی که تو خونه ست متفاوته
جمعه 15 اسفند 1393 01:22 ق.ظ
النا جون دستت درد نکنه منم عاشق این شیرینی

النا جون فر رو چقدر از قبل گرم بشه و کدوم طبقه فر بزارم مرسی عزیم
النا شف (عزیزم تمام آموزشهای شیرینی و کیک باید از طبقه وسط فر استفاده بشه،و هر جا که تو دستور نوشتم فر روشن بشه شما هم از همونجا روشن کنید
یکشنبه 10 اسفند 1393 01:09 ق.ظ
خیییییییلی خوشمزه ب نظر میرسه حتما باید امتحانش کنم
النا شف (انشااله
شنبه 9 اسفند 1393 11:39 ب.ظ
وای النا جون شیرینی بهشتی محشره.خیلی دوست دارم عزیزم.مرسی ازآموزشتون.
النا شف (خواهش میکنم عزیزم
سه شنبه 5 اسفند 1393 11:30 ب.ظ
ممنونم عزیز.خیلی راحت توضیح داده بودی.آدم هوس میکنه درستش کنه.معلومه خیلی ترد شده.
النا شف (خواهش میکنم عزیزم
دوشنبه 4 اسفند 1393 08:26 ب.ظ
بههههههههههههههههههههههههههههههههههه
عجب وبلاگی
با افتخار لینک شدید نودل بانو گل
النا شف (مرسی عزیزم شما هم لینک شدین
یکشنبه 3 اسفند 1393 09:21 ق.ظ
سلام بر بانوی هنرمندوباسلیقه...
این شیرینی با کمی تفاوت تقریبا شبیه شیرینی نون قندیه که ما توی قزوین برای عید درست می کنیم.خوشگله خوشم اومد حتما درستش می کنم ...
النا شف (ممنون از لطفت عزیزم
یکشنبه 3 اسفند 1393 12:57 ق.ظ
سلام النا جان..بسیار عالی و خوشمزه..خسته نباشی بانوی با سلیقه..
این شیرینی ها خوردن داره..
النا شف (ممنون عزیزم نظر لطفت
شنبه 2 اسفند 1393 07:44 ب.ظ
سلام مرسی از اموزش خوشگلتون....
بعضی دستورا نوشته ١کیلو ارد سفید ک میشه٢۵٠گرم ارد برنج و٢۵٠گرم ارد نخود ریخت و۵٠٠گرم ارد سفید.به نظرتون من اینکارو بکنم؟
من روغن قنادی ندارم و نمیخوام هم بگیرم.روغن نیمه جامد دارم.میشه قسمت جامدش رو بردارم؟
بافت شیرینی هاتون خیلی نرمه...خیلی خوب شده.فک میکنم اگ بخوام بدرستم خمیرم خیلی سفت میشه
یه بار دستور بهارسایت برداشتم کلی زد تو ذوقم خمیرم خیلی سفت بود.امیدوارم بتونم بدرستم
این خمیر استراحت نمیخواد؟میگن نرم تر و تردتر میشه
ممنون از راهنماییتون
النا شف (عزیزم اگه میخوای بیشتر درست کنی باید حجم موادو دو یا سه برابر درست کنی،از روی همین دستور درست کن بی نقصه
و اما روغن: شما روغنتو نیم ساعت بزار تو یخچال تا کمی ببنده
این خمیر استراحت نمیخواد
اگه خمیرت سفت شده بود ترازو رو بزار جلو دستت 25 گرم روغن مایع بزن تا شل شه اگه بازم سفت بود مجددا روغن مایع کم کم اضافه کن تا زمانی که خمیرت از سفتی در بیاد یعنی از پنبه کمی سفت تر بشه
شنبه 2 اسفند 1393 03:23 ب.ظ
سلام النا جان
خیلی باسلیقه شده دست گلت درد نکنه عزیزم
النا شف (ممنون مریم جون
شنبه 2 اسفند 1393 10:42 ق.ظ
وای عجب شیرینی های دستت درد نکنه نوش جانت
النا شف (مرسی بانوی عزیز
شنبه 2 اسفند 1393 07:41 ق.ظ
سلام عزیزم عالی بود عالی من عاشق این شیرینی ام خداکنه بتونم بپزمش برچسباتم بیست
النا شف (ممنون آوا جون، و ممنون از راهنماییت گلم
جمعه 1 اسفند 1393 11:16 ب.ظ
دستت طلا هنرمند
خیلی هنرمند و با سلیقه هستین
النا شف (ممنون عزیزم شما هم خیلی با سلیقه هستین
جمعه 1 اسفند 1393 08:35 ب.ظ
سلام وبلاگ خوبی دارید با اجازه لیکتون کردم و از شیرینی هاتون حتما استفاده خواهم کرد... یه سوال پودر شکر همون شکری که با غذاساز خردتر شده باشه؟
النا شف (ممنون،بله فقط باید دقت کنید اثری از دونه های شکر نباشه حسابی مثل آرد پودر بشه،بنده هم شما رو لینک کردم
جمعه 1 اسفند 1393 05:49 ب.ظ
منکه عاشق این شیرینی هستم .
النا شف (بله شیرینی خوشمزه ای هست
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : النا شف
پیوندها
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی