نودل بانو
تجربیات آشپزی من
جمعه 8 اسفند 1393 :: نویسنده : النا شف


کلمپه شیرینی سنتی کرمان محسوب میشه و بخاطر وجود خرما داخلش بسیار مقوی و خوشمزه ست،البته کرمانی های عزیز ببخشن چون ما به هیچ وجه نمیتونیم مثل خودشون درست کنیم،ولی من با اینکه اولین بار بود که درست کردم بسیار ازش خوشم اومد رفت تو لیست شیرینی های نوروزی
بفرمایید ادامه مطلب:



موادلازم:

آرد: 500 گرم
روغن جامد یا حیوانی: 250 گرم
زرده تخم مرغ: 2 عدد
بکینگ پودر:2/33 ق.چ
زعفران دم کرد: 1/2
ماست:180 گرم

مواد میانی:

خرمای پوست کنده و بدون هسته: 160 گرم
گردوی خرد شده: 60 گرم
پودر هل: 1/2 ق.چ


فر رو با درجه 160 درجه گرم کنید

توی مرحله اول تقریبا 2/3 آرد رو با روغن مخلوط میکنیم 






ماست رو با زرده و زعفران دم کرده و بکینگ پودر مخلوط میکنیم






بعد این مواد رو به آرد و روغن اضافه میکنیم






بعد مابقی آرد رو کم کم بهش اضافه میکنیم





این خمیر زیاد نیاز به ورز دادن نداره






بعد خمیر رو داخل یک پلاستیک میزاریم و به مدت 2 ساعت تو یخچال بهش استراحت میدیم






برای مواد میانی با یک چنگال خرماها رو له میکنیم





بعد گردی خرد شده و همینطور پودر هل رو با هم مخلوط میکنیم






زمان استراحت خمیر که تموم شد از یخچال درمیاریم حدود نصف خمیر رو روی سطح آرد پاشی میزاریم و با وردنه به قطر 2 تا 3 میلیمتر بازش میکنیم






برای قالب زدن احتیاج داریم به یک قالب گرد که ترجیحا باید قالبمون از مهرمون کوچیکتر باشه روی خمیر قالب میزنیم






بعد از مواد میانی وسط یکی قرار میدیم 






و بعد دومی رو روش میزاریم






مهرمونو تو آرد فرو میکنیم و روی شیرینی فشار میدیم





بعد اطرافشو با شصت برمیگردونیم روی شیرینی





یک مدل دیگش هم اینطوریه که قالب میزنیم





از مواد داخلش میزاریم






تو دستمون به شکل بقچه لبه هاشو بر میگردونیم






و بعد روشو مهر میزنیم






به مدت 15 تا 20 دقیقه داخل فر میزاریم






دقت کنید زیاد نباید تو فر بمونه همون 15 تا 20 دقیقه کافیه





اینم بافت داخلش





نوش جان....




نوع مطلب :
برچسب ها : شیرینی کلمپه، کلمپه کرمان، شیرینی سنتی، شیرینی نوروزی سنتی، شیرینی کلمپه کرمان،
لینک های مرتبط : شیرینی کشمشی گردویی، شیرینی پفکی گردیی، شیرینی بهشتی،

دوشنبه 13 اردیبهشت 1395 04:02 ق.ظ
بسیار عالی توضیح دادی خانم دست گلتون درد نکنه
پنجشنبه 11 تیر 1394 12:54 ب.ظ
ممنون از آموزش خوبتون امروز میخوام درست کنم دنبال دستورش میگشتم شما خیلی خوب توضیح دادید ممنون
شنبه 16 اسفند 1393 08:01 ب.ظ
سلام ممنون از شیرینی قشنگتون حتما درست میکنم فقط یه سوال من رفتم روغن جامد بخرم اشتباهی بهم نیمه جامدلادن داد با نیمه جامد نمیشه درست کرد؟ اگه نمیشه با روغن نیمه جامد چی درست کنم؟
النا شف (چرا نشه؟!مقدار روغن ذکر شده رو بزار روی گاز با حرارت کم آب شه بعد بزار تو یخچال تا ببنده،بعد برای هر شیرینی که روغن صاف میخواست میتونی استفاده کنی عزیزم


درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : النا شف
پیوندها
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات