تبلیغات
نودل بانو - کیک باقلوا
نودل بانو
تجربیات آشپزی من
جمعه 7 آذر 1393 :: نویسنده : النا شف

سلام به همه دوستان عزیز
روز جمعه مهمون داشتم و چون همیشه دوست دارم برای خانوادم و فامیلها از مرغوب ترین مواد غذایی استفاده کنم و صد البته سالم...تصمیم گرفتم خودم براشون شیرینی تهیه کنم
 بهترین گزینه که به ذهنم رسید کیک باقلوا بود که 3 سال قبل از دوستم یاد گرفتم و برای کامل تر شدنش سری به رسپی شف طیبه عزیز زدم،و نتیجه این شد که خواهیم دید...

مواد لازم:

آرد سفید 2 لیوان
شکر 1 لیوان
ماست 1 لیوان
روغن 1 لیوان
تخم مرغ 4 عدد
هل ربع ق چ
بیکینگ پودر 2 ق چ

برای شربت:
آب 1 لیوان
شکر 1 لیوان
گلاب ربع لیوان
زعفران 1 ق چ 
هل ربع ق چ
فر را روی درجه 160 درجه می گذاریم.
شکر و روغن رو خوب میزنیم تا کاملا مخلوط بشه و بعد دونه دونه تخم مرغها رو اضافه میکنیم طوری که یک تخم مرغ رو اضافه کنید هم بزنید سپس تخم مرغ بعدی را اضافه کنید 
و بعد هل

بعد از 3 دقیقه ماست

و حالا آرد و بکینگ پودر رو الک میکنیم و به مواد اضافه میکنیم
 کف قالب رو چرب میکنیم  و کاغذ روغنی  پهن میکنیم (من از قالب 20 در 30 استفاده کردم)

مواد رو داخل قالب پهن میکنیم،و داخل فر میزاریم

بعد به مدت 30 دقیقه که کاملا پخت حرارت رو از بالا میزنم که کمی طلایی بشه،البته اگه میبینید مال من کمی قهوه ای شد چون گریل رو زده بودم،همون لحظه آقای همسر هوس چایی کرد!!!!!!داشتم برای ایشون چایی میریختم که یه لحظه از کیک غافل شدم!البته زیاد مهم نیست چون قراره بره زیر تزیین
 خوب حالا میزاریم سرد بشه و بصورت لوزی برش میزنیم،که این قسمت به بعد رو  بسپرین به همسری مثل منخوب بریم سراغ شربت،آب و شکر و زعفران و با هم مخلوط و میزاریم به مدت 10 دقیقه روی گاز و در آخر گلاب و هل

وقتی که سرذ شد و برش زدیم شربتو میریزیم روی کیک

و بعد تزیین، که من از گردو آسیاب شده و پودر نارگیل و پودر پسته استفاده کردم

و اینم از باقلوای پر ماجرای ما

مزه ش و عطرش بی نـــــــــــظیره

شیرینی عالیه برای مهمونی هاتون

و اینم پارسال برای یه مهمونی دوره ای که فقط دوستام بودن پختم که کمی تفاوت داره با این یکی

نوش جان...




نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

سه شنبه 15 اسفند 1396 10:09 ب.ظ
سلام! این مقاله نمی تواند بهتر نوشته شود! رفتن از طریق این
پست من همسایه قبلی من را یادآوری می کند! او پیوسته نگه داشته است
صحبت کردن در مورد این. من قصد دارم این اطلاعات را به او بفرستم.
خیلی مطمئن است که او خواندن خوبی دارد.
با تشکر برای به اشتراک گذاری!
پنجشنبه 10 اسفند 1396 07:21 ب.ظ
پس از آنکه من در ابتدا یک نظر را ترک کردم، به نظر میرسد که وقتی نظرهای جدید اضافه میشوند -Notify من را کلیک کنید- کادر انتخاب شده و از حالا به بعد هر بار که یک نظر اضافه می شود، 4 ایمیل دریافت می کنم
دقیقا همان نظر. آیا یک روش آسان وجود دارد که می توانید از من حذف کنید
این سرویس؟ به سلامتی!
یکشنبه 6 اسفند 1396 07:17 ق.ظ
من بسیاری از وبلاگ ها را دیدم اما ویژگی صوتی برای آهنگ های صوتی موجود در این سایت واقعا عالی است.
جمعه 24 آذر 1396 04:27 ب.ظ
هی آیا می دانید اگر هر پلاگین برای کمک به SEO ایجاد کند؟

من سعی می کنم وبلاگ خود را برای برخی از هدفمند رتبه بندی کنم
کلمات کلیدی اما من نتایج بسیار خوبی را نمی بینم
اگر می دانید از هر سهم لطفا به اشتراک بگذارید. کودوس!
دوشنبه 6 آذر 1396 08:04 ب.ظ
هوم، به نظر می رسد سایت شما اولین نظر من بود (فوق العاده طولانی بود)
بنابراین حدس می زنم که من آن چیزی را که قبلا ارائه کرده ام خلاصه می کنم
من کاملا از وبلاگ شما لذت بردم. من هم وبلاگ نویس مشتاق وبلاگ هستم اما هنوز هم هستم
جدید به همه چیز آیا شما پیشنهاداتی برای وبلاگ تازه کار دارید؟
نویسندگان من واقعا از آن قدردانی میکنم
شنبه 13 آبان 1396 11:30 ب.ظ
روز دیگر، در حالی که من در محل کار بودم، خواهر من اپل سیب من را سرقت کرد و آزمایش کرد
ببینید اگر آن را می تواند 40 قطره پا، فقط
بنابراین او می تواند یک احساس یوتیوب باشد. اپل من در حال حاضر نابود شده و او
دارای 83 نمایش است من می دانم که این کاملا خاموش است
موضوع، اما من مجبور بودم آن را با کسی به اشتراک بگذارم!
چهارشنبه 10 آبان 1396 11:45 ب.ظ
هی من در حال کار در حال مرور وبلاگ خود را از آیفون 3gs جدید من!
فقط می خواستم بگویم عاشق خواندن وبلاگ شما هستم و منتظر همه ی شما هستم
پست ها! کار فوق العاده ای انجام دهید!
چهارشنبه 10 آبان 1396 08:04 ب.ظ
سلام من cafin هستم، اولین بار که من در هر جایی نظر دادم، وقتی این پاراگراف را خوانده ام، فکر کردم می توانم نظر خودم را نیز ایجاد کنم
به این مقاله معقول.
شنبه 18 شهریور 1396 08:22 ق.ظ
I am really delighted to read this webpage posts which
carries plenty of useful data, thanks for providing these data.
سه شنبه 10 مرداد 1396 07:53 ق.ظ
I think that everything composed made a great deal
of sense. But, think about this, what if you typed a catchier title?

I am not saying your content isn't solid., however suppose
you added something to maybe get folk's attention? I mean نودل بانو
- کیک باقلوا is kinda boring. You ought to look at
Yahoo's front page and see how they create article titles to grab people to click.

You might try adding a video or a related picture or two to get readers interested about
everything've written. Just my opinion, it would bring your blog a little bit more interesting.
جمعه 16 تیر 1396 07:05 ب.ظ
Hello to all, since I am actually eager of
reading this web site's post to be updated daily.

It consists of fastidious information.
سه شنبه 26 اردیبهشت 1396 04:58 ق.ظ
ریشه از خود نوشتن در حالی که ظاهر شدن
دلنشین در آغاز آیا واقعا نشستن بسیار خوب با من پس از برخی از زمان.
جایی درون جملات شما موفق به من مؤمن اما تنها
برای while. من با این حال مشکل خود را با جهش در مفروضات و یک ممکن است را خوب به پر همه کسانی معافیت.
که شما که می توانید انجام من
می قطعا تا پایان در گم.
جمعه 22 اردیبهشت 1396 02:05 ب.ظ
When someone writes an post he/she retains the image
of a user in his/her brain that how a user can know it.
So that's why this post is perfect. Thanks!
سه شنبه 22 فروردین 1396 02:34 ق.ظ
Right away I am ready to do my breakfast, once having my breakfast coming over
again to read further news.
دوشنبه 21 فروردین 1396 07:37 ب.ظ
I've been surfing online more than 3 hours today, yet I never found any
interesting article like yours. It's pretty worth enough
for me. In my view, if all website owners and bloggers
made good content as you did, the net will be much more useful
than ever before.
دوشنبه 18 اسفند 1393 11:02 ق.ظ
به به عالیهههههههههههههههه
النا شف (مرسی
سه شنبه 28 بهمن 1393 06:49 ب.ظ
اگه میشه سوالامو تو وبم جواب بدین؟؟؟؟
1-شربت رو گرم کنم یا بجوشونم؟؟؟چقد؟؟؟
2-میشه زعفرونو دم کردو تو مواد ریخت یکمم تو شربتش ریخت؟؟؟
النا شف (بله اگه دقت کنید نوشتم مواد شربتو باید بزارید روی گاز حدود 10 دقیقه تا 1 ربع باشه تا بجوشه و تقریبا مواد کش بیاد و موقع ریختن روی کیک باید شربت ولرم باشه، زعفرون خشک رو که بریزید زمانی که آب جوشد میاد خود زعفران توش دم میکشه ولی دم شده هم میتونید بریزی هیچ فرقی نمیکنه
سه شنبه 28 بهمن 1393 06:48 ب.ظ
ی خواهشس اگه میشه برای عید یه شیرینی خوشمزه آموزش بدین
النا شف (حتما پست آماده کردم اگه خدا بخواد امشب میزارم
سه شنبه 28 بهمن 1393 06:47 ب.ظ
سلام
من بالاخره این کیکو پختم فقط چند تا نکته
1-این گه ارتفاعش از براشما بیشتر شد چون قالبم کوچیک بود
2-شربتش رو 10دقیقه جشوندم ک خیلی سفت شد احتمالا اون 10دقیقه ای که نوشتید فقط برای گرم کردنه؟
3-با این که زعفرونش و خوب ریخته بودم همه جاش زرد نشد و بعضی جاهاش سفید موند
4-طعمش محشر شد عااااااااااااااااااااالی بود
5-تشکر
6-
النا شف (شما باید آبشو یک مقدار بیشتر بریزید اندازه 1/3 لیوان بیشتر، که زیاد شربت سفت نشه،و برای سفید موندن: اول اینکه یک دلیلش بخاطر سفت بودن شربت هست که به همه جاش نفوذ نکرده دوم اینکه سعی کنید با قاشق شربتو بریزید که همه جاش شربتی شه
دوشنبه 13 بهمن 1393 09:17 ق.ظ
خیلی عالی شده عزیزم
النا شف (ممنون گلم
دوشنبه 6 بهمن 1393 03:43 ب.ظ
ممنونم جواب دادین درست میکنم خوب شد عکسشو میزارم وبم اطلاع میدم ببینید
النا شف خواهش میکنم
شنبه 4 بهمن 1393 08:13 ب.ظ
سلام عزیز من مایکروویو دارم فر ندارم خییییلی دوست دارم باقلوا درست کنم
تو مایکروویو همه چیز میپزم پیتزا کیک و ... ولی زمانش خیلی کمتره مثلا کیک 6دقیقه ای میپزه توش اگه یکم بیشتر بمونه خشک میشه حالا چه طوری اینو بپزم؟؟؟چند دقیقه بمونه؟؟؟خوااااااااااهش بیایید وبم جواب بدید... لینک شدید...
النا شف (عزیزم باید از دکمه "پخت اتوماتیک کیک" استفاده کنی
یکشنبه 30 آذر 1393 03:50 ب.ظ
با اجازه لینک شدی
النا شفلطف داری عزیزم
یکشنبه 30 آذر 1393 03:49 ب.ظ
وبلاگ خیلی عالی داری دوستم
النا شفمررررررسی گلم
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : النا شف
پیوندها
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی