تبلیغات
نودل بانو - شیرینی نخودچی
نودل بانو
تجربیات آشپزی من
پنجشنبه 14 اسفند 1393 :: نویسنده : النا شف


خوب اینم شیرینی معروف نخودچی که مطمئنا همه ی شما طعمشو دوست دارین چون یک شیرینی فوق العاده قدیمیه که از مادر بزرگهامون به ما رسیده پس همه میشناسنش ولی این دستورش با بقیه نخودچی ها فرق میکنه نکته مثبت و عجول پسندش اینه که نیاز به یک شب استراحت نداره
بفرمایید ادامه مطلب:




مواد لازم:


آرد نخود: 250 گرم
پودر قند:87 گرم
آرد گندم: 3 ق.غ
روغن قنادی یا جامد آب کرده: 100 گرم
هل ساییده: 1/8 ق.چ
خلال پسته برای تزئین: مقداری


فر رو روی درجه 170 روشن کنید


اول از آرد نخود 3 قاشق غذاخوری کم کنید و بجاش آرد گندم ذکر شده رو اضافه کنید






با هم الکشون کنید






و بعد پودر قند رو اضافه کنید و مخلوط کنید





هل ساییده رو اضافه کنید






خوب اگه از روغن قنادی اضافه میکنید که هیچ! اما اگه از روغن جامد استفاده میکنید روغن رو روی حرارت ملایم باز کنید و بعد بزارین یخچال سرد بشه و بعد به مواد اضافه کنید






با دست شروع کنید به ورز دادن






این خمیر نیاز به استراحت نداره با وردنه بازش کنید






و بعد با قالبهای مختلف قالب بزنید 






من یه دونه شو واسه خودم شکلک درست کردم







تو سینی فر بچینید






بزارید تو فر به مدت 15 دقیقه




زمانش بستگی به فرتون داره فرها با هم متغیرن





در صورت تمایل میتونید از یک قاشق زعفران دم کرده هم استفاده کنید






اینم دوست من





نوش جان...

منبع: سر آشپز باشی








نوع مطلب :
برچسب ها : شیرینی نخودچی، نخودچی، شیرینی نوروز، نخودچی نوروزی،
لینک های مرتبط : کوکی گردویی، کلمپه کرمان، کشمشی و گردویی، پفکی گردویی،

شنبه 18 شهریور 1396 11:14 ق.ظ
Hi great website! Does running a blog similar to this require
a large amount of work? I've no expertise in programming but I
was hoping to start my own blog soon. Anyways, if you have any
suggestions or tips for new blog owners please share. I understand this is off subject nevertheless I simply needed to ask.
Appreciate it!
یکشنبه 15 مرداد 1396 03:51 ب.ظ
Excellent way of explaining, and good post to get data on the topic
of my presentation subject matter, which i am going to convey in school.
یکشنبه 8 مرداد 1396 01:10 ق.ظ
Hi to all, the contents existing at this web site are really
awesome for people knowledge, well, keep up the good work fellows.
دوشنبه 28 فروردین 1396 05:45 ق.ظ
Woah! I'm really loving the template/theme of this site.
It's simple, yet effective. A lot of times it's hard to
get that "perfect balance" between user friendliness and visual
appearance. I must say you've done a very good job with this.
In addition, the blog loads very quick for me on Chrome.
Outstanding Blog!
دوشنبه 28 فروردین 1396 02:08 ق.ظ
Hi there to all, the contents existing at this web site are actually remarkable for people
knowledge, well, keep up the good work fellows.
دوشنبه 21 فروردین 1396 07:45 ب.ظ
Thanks a lot for sharing this with all of us you actually understand what you are speaking approximately!

Bookmarked. Kindly also seek advice from my site =). We will
have a link trade agreement among us
پنجشنبه 10 فروردین 1396 05:41 ب.ظ
My coder is trying to persuade me to move to .net from PHP.
I have always disliked the idea because of the expenses.
But he's tryiong none the less. I've been using Movable-type on various websites for about a year and am anxious about switching
to another platform. I have heard fantastic things about blogengine.net.
Is there a way I can import all my wordpress posts into it?
Any kind of help would be really appreciated!
چهارشنبه 26 آبان 1395 02:03 ب.ظ
من تازه با وبلاگ شما آشنا شدم،واقعا همه آموزش هاتون و خصوصا دستورای پخت شیرینی ها عالی و محشرن. خوشحال میشم اگه به منم سربزنیدو نظرتون رو در مورد آموزش ها و کارهای هنری و تزیینی بزارید. موفق باشید.
www.honardarkhane.ir
جمعه 4 اردیبهشت 1394 09:38 ق.ظ
سلام ممنون از آموزش خوبتون اگه مقدوره اندازه ها رو به پیمانه بگید چون امکان اندازه گیری دقیق با گرم رو ندارم
النا شف (چشم تو آموزشهای بعدی به پیمانه هم میگم
پنجشنبه 3 اردیبهشت 1394 05:13 ب.ظ
.
پنجشنبه 3 اردیبهشت 1394 05:12 ب.ظ
یک دنیا ممنون که سوالمو جواب دادید
النا شف (خواهش میکنم عزیزم
چهارشنبه 26 فروردین 1394 09:51 ب.ظ
سلام
وقت بخیر
میخواستم کیک برای جشن دندونی درست کنم اگه میشه برای ریختن خامه روی کیک نکاتی اگه هست بفرمایید آخه تجربه ای توش ندارم و بار اولم هست
این که چه کار کنیم صاف و تمیز بمونه روی کیک و شیار نیافته روش
ممنون
سپاس فراوان
النا شف (قبل از اینکه خامه بکشی باید پالت خامه رو توی آب داغ فرو کنید و بعد بکشی تا صاف و یکدست بشه
یکشنبه 24 اسفند 1393 12:26 ق.ظ
سلام النا جون
النا جون فر از قبل باید گرم باشه و روی چه درجه ای باشه ؟
مرسی عزیزم
النا شف (آره عزیزم باید گرم باشه و روی درجه 160
پنجشنبه 21 اسفند 1393 12:21 ق.ظ
سلام النا جون.عاشق شیرینی نخود چی هستم.هر سال عید می پزم.امسال عید نیستم .ولی بازم باید بپزم.چون خیلی دوست دارم.دست گلت درد نکنه عزیزم.من رنگش رو سبز می بینم.رنگ اضافه کردید.مرسی عزیزم.
النا شف (نوش جانتون عزیزم،نه رنگ و نه زعفرون اضافه نکردم،چه جالب برای من که کاملا زرده
سه شنبه 19 اسفند 1393 07:18 ب.ظ
به به از این شیرینی خوشمزه که نمیشه
گذشت نوش نوش جان عزیزم امیدوارم که همیشه شیرین کام باشی عزیز
النا شف (ممنونم دوست عزیز
دوشنبه 18 اسفند 1393 10:30 ق.ظ
آفرین به این همه استعداد و هنر عالیههههههههههههههه
النا شف (ممنون عزیزم
یکشنبه 17 اسفند 1393 11:44 ب.ظ
احسنت.بسیار عالی.نوش جون
النا شف (ممنونم
یکشنبه 17 اسفند 1393 08:39 ق.ظ
سلام عزیزم آدرس وب من از azmsm.blogfa.com به matbakhema.ir تغییر کرده لطفاً با همان نام قبلی و آدرس جدید لینکم کنید. با تشکر
النا شف (باشه عزیزم
شنبه 16 اسفند 1393 06:46 ب.ظ
لایـــــــــــــــــک
النا شف (
شنبه 16 اسفند 1393 02:07 ب.ظ
عزیزم لینکت کردم
النا شف (بنده هم شما رو لینک کردم عزیزم
شنبه 16 اسفند 1393 08:46 ق.ظ
ممنون از اموزش خوبتون
النا شف (خواهش میکنم
جمعه 15 اسفند 1393 08:09 ب.ظ
عالییه
النا شف (ممنون
جمعه 15 اسفند 1393 06:36 ب.ظ
وای چقدر شگلای خوشگلی دارند.ممنون از اموزشتون
النا شف (خواهش میکنم عزیزم
جمعه 15 اسفند 1393 03:38 ب.ظ
سلام عالی بود من که عاشق این شیرینی ام
النا شف (ممنون
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : النا شف
پیوندها
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی