تبلیغات
نودل بانو - شیرینی برنجی
نودل بانو
تجربیات آشپزی من
دوشنبه 18 اسفند 1393 :: نویسنده : النا شف
 



نون برنجی کرمانشاهی یکی از پرطرفدارترین شیرینی هاست که بخاطر ماندگاری بالاش برای پذیرایی تو نوروز هم خیلی مناسبه....
بفرمایید ادامه مطلب:







مواد لازم:

آرد برنج: 175 گرم (1/5 پیمانه)
پودر قند: 75 گرم (2/3 پیمانه)
روغن جامد یا روغن قنادی: 75 گرم (1/3 پیمانه)
تخم مرغ: 1 عدد
زرده تخم مرغ: 1 عدد
پودر هل: نصف ق.چ
گلاب: 1/3 پیمانه
تخم خرفه برای تزئین: مقداری



پودر قند و روغن رو مخلوط و با همزن بزنید





کمی که مخلوط شد پودر هل رو اضافه کنید






وبعد تخم مرغ ها(1 عدد تخم مرغ و 1 عدد زرده)






و حالا آرد برنج و پودر قند رو که با هم الک کردیم کم کم اضافه میکنیم






اگه با همزن نشد با دست مخلوط کنید ولی زیاد ورز ندین،در آخر وقتی خمیر وسط ظرف جمع شد گلاب رو اضافه کنید،اول کم کم اضافه کنید که خمیرتون زیادی نرم نشه






خمیرو توی پلاستیک بزارید و 1 شب داخل یخچال بهش استراحت بدین





فرداش که موقع درست شدن بود خمیرو بزارید 5 دقیقه بیرون و در همین زمان فر رو روشن کنید تا گرم بشه،خمیر رو پهن کنید و با یک قالب گرد یا استکان قالب بزنید






روش تخم خرفه بریزید و بعد با مهر مخصوص نون برنجی مهر بزنید





حدود 20 دقیقه بزارید تو فر از پیش گرم شده






این شیرینی تو فر ظاهرشو حفظ میکنه





زمانی که زیرش تقریبا طلایی مایل به قهوه ای شد شیرینی آماده ست






نوش جان....







نوع مطلب :
برچسب ها : شیرینی برنجی، نون برنجی، شیرینی نوروز، نون برنجی نوروز، شیرینی سنتی نوروز، شیرینی برنجی نوروز،
لینک های مرتبط : شیرینی نخودی، کوکی گردویی، شیرینی کلمپه کرمان، کشمشی و گردویی، شیرینی پفکی، شیرینی بهشتی،

پنجشنبه 16 شهریور 1396 07:33 ق.ظ
Excellent post. I used to be checking continuously this weblog and I am impressed!
Very helpful information specially the last section :) I take care of such info a lot.
I used to be looking for this particular info for a long time.
Thank you and best of luck.
یکشنبه 15 مرداد 1396 02:46 ق.ظ
Since the admin of this site is working, no uncertainty very shortly it will
be well-known, due to its feature contents.
شنبه 7 مرداد 1396 03:02 ب.ظ
Very descriptive article, I liked that a lot. Will there be a part 2?
جمعه 9 مرداد 1394 03:55 ب.ظ
کد بانوی
دوشنبه 24 فروردین 1394 04:52 ب.ظ
عزیزم مثل همیشه عالی
النا شف (مرسی گلم...
چهارشنبه 27 اسفند 1393 11:44 ب.ظ
سلام عالی توضیحش دادی ما که خودمون کرمانشاهی هستیم این شیرینی رو واسه نوروز نمیزاریم خونه کثیف کن که میگن اینه تا دست بهش بزنی میریزه
النا شف (آره عزیزم همینطوره، ولی طعمش به ریسکش می ارزه
جمعه 22 اسفند 1393 02:28 ب.ظ
سلام عزیزم...دستتون دردنکنه خیلی زحمت کشبدین.من ازاین شیرینی خیلی خوشم اومده حتمادرستش می کنم.
النا شف (خواهش میکنم عزیزم
پنجشنبه 21 اسفند 1393 10:11 ق.ظ
عالی دستت درد نکنه
النا شف (خواهش میکنم عزیزم
سه شنبه 19 اسفند 1393 11:01 ب.ظ
میشه معادل وزن موادو با پیمانه بگی دوستم؟
النا شف (نوشتم عزیزم
سه شنبه 19 اسفند 1393 07:14 ب.ظ
سلام النا جان ببخشید که دیر سر زدم آخر سال وترافیک کاری زیادبسیار عالی شده نوش جان کدبانو خسته نباشی
النا شف (بله کاملا درک میکنم عزیزم
دوشنبه 18 اسفند 1393 04:35 ب.ظ
نوش جونتون. خیلی خوشگل شدننننننننننن
النا شف (مرسی عزیزم
دوشنبه 18 اسفند 1393 10:27 ق.ظ
سلام دوست عزیزم بازم مثل همیشه عالیهههههههههههههههه
النا شف (
دوشنبه 18 اسفند 1393 10:26 ق.ظ
سلام دوست عزیزم بازم مثل همیشه عالیههههههههههههههههه
دوشنبه 18 اسفند 1393 08:41 ق.ظ
سلام عزیز خوبی؟ مطالب وبلاگتو دیدم بسیار زیبا بود معلومه که وقت گذاشتی .من یه پیشنهاد داشتم که واسه وبلاگ جفتمون خوبه اونم اینکه به وب سایت منم سر بزنی و باهم تبادل لینک داشته باشیم از این به بعد مثل دو تا دوست خوب واسه هم میشیم بعد از اینکه لینک کردی خبرم کن تا با افتخار لینکت کنم
النا شف (ممنون
دوشنبه 18 اسفند 1393 08:14 ق.ظ
من یه سیستم تبادل لینک راه اندازی کردم که دارای بازدید خیلی بالاییه و علاوه بر اون یه لیست مفصل از وبلاگ های به روز و جذاب داره.سر بزن و اگه دوست داشتی تبادل انجام بده:-)
النا شف (ممنون
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : النا شف
پیوندها
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی