نودل بانو
تجربیات آشپزی من
دوشنبه 18 اسفند 1393 :: نویسنده : النا شف
 



نون برنجی کرمانشاهی یکی از پرطرفدارترین شیرینی هاست که بخاطر ماندگاری بالاش برای پذیرایی تو نوروز هم خیلی مناسبه....
بفرمایید ادامه مطلب:







مواد لازم:

آرد برنج: 175 گرم (1/5 پیمانه)
پودر قند: 75 گرم (2/3 پیمانه)
روغن جامد یا روغن قنادی: 75 گرم (1/3 پیمانه)
تخم مرغ: 1 عدد
زرده تخم مرغ: 1 عدد
پودر هل: نصف ق.چ
گلاب: 1/3 پیمانه
تخم خرفه برای تزئین: مقداری



پودر قند و روغن رو مخلوط و با همزن بزنید





کمی که مخلوط شد پودر هل رو اضافه کنید






وبعد تخم مرغ ها(1 عدد تخم مرغ و 1 عدد زرده)






و حالا آرد برنج و پودر قند رو که با هم الک کردیم کم کم اضافه میکنیم






اگه با همزن نشد با دست مخلوط کنید ولی زیاد ورز ندین،در آخر وقتی خمیر وسط ظرف جمع شد گلاب رو اضافه کنید،اول کم کم اضافه کنید که خمیرتون زیادی نرم نشه






خمیرو توی پلاستیک بزارید و 1 شب داخل یخچال بهش استراحت بدین





فرداش که موقع درست شدن بود خمیرو بزارید 5 دقیقه بیرون و در همین زمان فر رو روشن کنید تا گرم بشه،خمیر رو پهن کنید و با یک قالب گرد یا استکان قالب بزنید






روش تخم خرفه بریزید و بعد با مهر مخصوص نون برنجی مهر بزنید





حدود 20 دقیقه بزارید تو فر از پیش گرم شده






این شیرینی تو فر ظاهرشو حفظ میکنه





زمانی که زیرش تقریبا طلایی مایل به قهوه ای شد شیرینی آماده ست






نوش جان....







نوع مطلب :
برچسب ها : شیرینی برنجی، نون برنجی، شیرینی نوروز، نون برنجی نوروز، شیرینی سنتی نوروز، شیرینی برنجی نوروز،
لینک های مرتبط : شیرینی نخودی، کوکی گردویی، شیرینی کلمپه کرمان، کشمشی و گردویی، شیرینی پفکی، شیرینی بهشتی،

جمعه 9 مرداد 1394 03:55 ب.ظ
کد بانوی
دوشنبه 24 فروردین 1394 04:52 ب.ظ
عزیزم مثل همیشه عالی
النا شف (مرسی گلم...
سه شنبه 19 اسفند 1393 11:01 ب.ظ
میشه معادل وزن موادو با پیمانه بگی دوستم؟
النا شف (نوشتم عزیزم


درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : النا شف
پیوندها
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic