تبلیغات
نودل بانو - چیزکیک توت فرنگی
نودل بانو
تجربیات آشپزی من
شنبه 23 اسفند 1393 :: نویسنده : النا شف


بعد از اون چند تا رسپی شیرینی نوروزی صلاح دیدم که دیگه ادامه ندم چون اکثر خانومهای کدبانو این شیرینی ها رو بلدن و بخاطر مشغله ی بسیار زیاد و کارهای خونه تکونی...خرید...خودمم شیرینی درست نمیکنم آقای همسر و مامانی جون فرمودند نیاز نیست انرژی سال جدیدتو صرف شیرینی قبل از عید کنی،چیزی که تو براش باید 10 روز وقت بزاری به 1 ساعت میشه انواع مختلفشو دراختیار داشت!!!!اینم حرفیه!(شعار هر سال)
البته ناگفته نماند هرسال من جوگیر این مسئله هستم ولی هنوز 1 بار نشده که شیرینی نوروزو خودم درست کنم،اعتراف میکنم مقصر مامانم و شوهرم هستن زیادی لوسم کردن!
خوب بریم سروقت رسپی های روزانه،چیزکیک که تنوع بسیار بالایی داره یعنی هم میشه با پایه کیک درست کرد هم با بیسکویت و روش انواع ژله ها و میوه ها رو میشه ریخت،که من چیزکیک توت فرنگی درنظر گرفتم با پایه کیک،بفرمایید ادامه مطلب:




موادلازم:

کیک ساده: 1 عدد
ژله توت فرنگی: 1 بسته
شکر: 1/3 لیوان
پودر ژلاتین:1/5 ق.غ
خامه صبحانه: 1 عدد
پنیر خامه ای: 200 گرم
توت فرنگی: مقداری



اول کیکی که درست کردیم اگر قطرش زیاده از وسط نصفش میکنیم (من یک کیک ساده که آموزششو براتون میزارم درست کردم،ولی شما اگه دوست دارید میتونید از پودرکیک استفاده کنید) و داخل قالب کمربندی میزاریم




خامه و پنیر رو با همزن حسابی میزنیم (من از این پنیر و خامه استفاده کردم) 





و شکر رو اضافه میکنیم




پودر ژلاتین رو در آبجوش میریزیم




و میزاریم کاملا ذرات ژلاتین در آبجوش حل بشه




میزاریم سرد بشه و به مخلوط حامه اضافه میکنیم




و بعد موادو میدیم روی کیک





و به مدت 1 ساعت میزاریم یخچال (اگه عجله دارین نیم ساعت بزارید فریزر)




وقتی از یخچال در آودرین و سفت شده بود،توت فرنگی ها رو بچینید 





ژله توت فرنگی رو به روشی که روش نوشته درست کنید و بزارید کمی از داغی بیفته و بعد آروم به چیزکیکمون اضافه میکنیم



و تا زمانی که ژله ببنده باید بزارین یخچال و یا اینکه عرض کردم فریزر.




همینطور که قبلا عرض کردم با میوه های متنوع میشه درست کرد





معمولا تو مهمونیهام با میوه های مختلف درست میکنم و مهمونام خیلی دوست دارن





انشاله بزودی با پایه بیسکویت آموزش میدم




اینم با پایه بیسکویت چیزکیک انار و آناناس،برای مهمونام که خانوادم بودن درست کردم،(جاتون خالی)




نوش جان...





نوع مطلب :
برچسب ها : چیزکیک توت فرنگی، چیز کیک، چیزکیک آناناس، چیزکیک انار،
لینک های مرتبط :

یکشنبه 6 اسفند 1396 04:09 ق.ظ
من مطمئن نیستم که شما اطلاعات خود را دریافت می کنید، اما موضوع عالی است.

من نیاز به صرف وقت برای یادگیری خیلی بیشتر و یا
درک بیشتر با تشکر از اطلاعات با شکوه من به دنبال
برای این اطلاعات برای ماموریت من
دوشنبه 27 شهریور 1396 05:27 ق.ظ
What's up to all, the contents existing at this web site are genuinely amazing
for people experience, well, keep up the nice work fellows.
یکشنبه 15 مرداد 1396 02:45 ب.ظ
Hello, i feel that i saw you visited my website so i
got here to return the choose?.I'm attempting to in finding things to enhance my website!I suppose its ok
to make use of a few of your ideas!!
یکشنبه 15 مرداد 1396 12:42 ب.ظ
I couldn't resist commenting. Perfectly written!
یکشنبه 8 مرداد 1396 01:09 ق.ظ
Thank you for sharing your info. I truly appreciate your
efforts and I am waiting for your next write ups thank you once again.
جمعه 25 فروردین 1396 02:47 ب.ظ
I am regular reader, how are you everybody? This article posted at
this site is actually pleasant.
سه شنبه 22 فروردین 1396 06:50 ق.ظ
I'll immediately clutch your rss as I can't find your email subscription link
or e-newsletter service. Do you have any? Please let me realize in order that I may
just subscribe. Thanks.
یکشنبه 13 فروردین 1396 01:13 ب.ظ
Spot on with this write-up, I truly believe this site needs far more attention. I'll probably be returning to read through
more, thanks for the information!
دوشنبه 28 اردیبهشت 1394 08:05 ب.ظ
مرسی عزیزم
عالی بود
النا شف (فدات شم
سه شنبه 25 فروردین 1394 07:26 ب.ظ
سلام و عرض تبریک سال نو
ممنون از چیز کیک خوشگل و چشم نواز و قطعا خوشمزه یتان
من تا حالا چیز کیک درست نکردم می ترسم طعمش را همه نپسندند خانمی با این پنیر پالود و خامه ی صبحانه چه طعمی میشه به شیرینی می زنه یا طعم پنیر غالبه.
در ضمن این خامه ها چند گرم است ؟یعنی نسبت خامه و پنیر خامه ای را می خواستم .اگه بشه می خوام برای روز پدر درست کنم عاشق اون ژله و میوه ی روشم .
النا شف (بنظرم نه اصلا طعم پنیر قالب نیست چون پنیر شور نیست خامه ایه اگه با این پنیر مشکل دارین میتونید پنیر ماسکارپونه (کاله) تهیه کنید که اصلا نگران طعم پنیرش نباشید، روی پاکت خامه مقدارشو نوشته فکر کنم 200 سی سی عزیزم اگه 2 تا خامه صبحانه استفاده کردین باید 400 گرم پنیر استفاده کنید
سه شنبه 25 فروردین 1394 03:28 ب.ظ
گلم یه سوال داشتمچراکیکو نصف می کنیم نمیشه کاملشو استفاده کنیم.ممنون
النا شف (چرا که میشه، من گنبدی روشو صاف کردم شما میتونید همه شو استفاده کنید
دوشنبه 25 اسفند 1393 06:37 ب.ظ
سلام عزیزم
خیلی عالی شده دستت درد نکنه
نوش جون خودتون و مهموناتون
النا شف (ممنون گلم
یکشنبه 24 اسفند 1393 06:08 ب.ظ
چی خوشگل شده...افرین
النا شف (مرسی
یکشنبه 24 اسفند 1393 01:07 ق.ظ
عالیه دوست عزیز
النا شف (مرسی خانوم گل
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : النا شف
پیوندها
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی