نودل بانو
تجربیات آشپزی من
جمعه 18 اردیبهشت 1394 :: نویسنده : النا شف



اگر عاشق طعم شیرین عسل هستین و از کیک هم بدتون نمی یاد پس حتما از خوردن این کیک عسلی خوشمزه لذت خواهید برد،طعمی متفاوت و خوشمزه رو تو این کیک تجربه میکنید بفرمایید ادامه مطلب:





مواد لازم:

پودر قند: 1 لیوان
تخم مرغ: 6 عدد
آرد: 2 لیوان
شکر: 1 لیوان
جوش شیرین: 2 ق.چ
عسل: 5 ق.غ
خامه فرم گرفته: به دلخواه



فر رو روی دمای 160 درجه گرم کنید
تخم مرغها هم دما با محیط باشن

کف قالبتون کاغذ روغنی بزارید (من از دو تا قالب استفاده کردم)




عسل رو داخل تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا عسل داغ بشه و بعد جوش شیرین رو اضافه کنید شعله رو ملایم کنید و 1 دقیقه با قاشق هم بزنید تا زمانی که رنگ عسل زرد کاراملی بشه بعد از روی حرارت بردارید





تخم مرغ و شکر و پودر قند رو با هم مخلوط کنید و با همزن بخوبی بزنید






مخلوط عسل رو کم کم به شکر و تخم مرغ اضافه کنید و با دور تند همزن،همزمان مخلوط کنید تا رنگ اون مثل شکل زیر بشه






آرد رو دوبار الک کنید و کم کم به مایه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید




بریزید داخل قالب و به مدت 30 دقیقه بزارید تو فر از قبل گرم شده بعد از این مدت با خلال دندون چک کنید کیک اگه پخته باشه به خلال دندون نمیچسبه




بعد از فر دربیارید بزارید کاملا سرد شه من هر کدومو از وسط دو تا کردم





بعد با شیر یا شربت یا آبمیوه یا آب کمپوت روی کیک رو مرطوب کنید و بعد لایه به لایه خامه کشی کردم 




و بعد لبه های کیک رو هم خامه کشی کردم




روی کیک رو با چیپس شکلاتی و شکلات صبحانه و کنار کیک رو با شکلات تخته ای رنده شده تزئین کردم




بنظرم این کیک به تنهایی خیلی خوشمزه ست ولی چون همسری من کیک رو فقط با خامه دوست داره من خامه کشی کردم ولی شما عزیزان اگه دوست دارید به تنهایی  با یک فنجون چای داغ سرو کنید، اینم قاچ خورده ش




نوش جان....






نوع مطلب :
برچسب ها : کیک عسل، کیک، کیک خامه ای، کیک خامه عسل، کیک خوشمزه، کیک خوش طعم،
لینک های مرتبط : کیک ماست، کیک شکلاتی، کیک باقلوا، کاپ کیک هویج، رولت خامه ای، شیرینی زبان، شیرینی خامه ای، کیک گردویی، کیک ساده، چیزکیک توت فرنگی،

دوشنبه 29 تیر 1394 06:11 ب.ظ
سلام النا جون.کیک خوب در اومد ولى خیلى بو تخم مرغ گرفته بود.
نشد بخوریمش که.بدون اینکه کسى بفهمه چپش کردم تو سطل زباله
چهارشنبه 27 خرداد 1394 09:25 ق.ظ
عجب كیك خوشمزه ای خواهش می كنم بگویید پودر قند را كی استفاده كنم
النا شفمنظور همون شکر هستش عزیزم
پنجشنبه 21 خرداد 1394 06:14 ب.ظ
سلام
خیلی خوشمزه شد من درست کردم و همه ازش لذت بردن ممنونم ازتون
النا شف (نوش جانتون
یکشنبه 17 خرداد 1394 02:47 ب.ظ
ممنون دوست عزیزم به خاطر مطالب خوب وکاملت
النا شف (خواهش میکنم عزیزم
شنبه 16 خرداد 1394 08:45 ق.ظ
باسلام دردستور پودرقند داشتی که مورد استفاده اش را توضیح ندادید با تشکر
النا شف (منظور همون شکر هستش
پنجشنبه 31 اردیبهشت 1394 03:30 ب.ظ
به به چه خوشمزه به نظر میاد
النا شف مرسی باربی جون،جات خالی
دوشنبه 28 اردیبهشت 1394 03:37 ب.ظ
سلام میشه طرز درست کردن خامه رو یبار دیگه بگی با خامه پاکتی هم میشه اینطور درست کرد؟ ممنون
النا شف (بله حتما در آموزشهای آینده


درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : النا شف
پیوندها
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic