تبلیغات
نودل بانو - شکلات صبحانه
نودل بانو
تجربیات آشپزی من
شنبه 15 آذر 1393 :: نویسنده : النا شف


اینم یه شکلات صبحانه عالی و مقوی....
برای دستور به ادامه مطلب بروید...
مواد لازم:
کاکائو 3/4 لیوان
شکر 2 لیوان
کره 50 گرم
شیر 1 لیتر


اول تو یه قابلمه متوسط شکر و پودر کاکائو مخلوط کنید


وقتی که حسابی مخلوط شد شیرو بهش اضافه کنید


بعد بزارین رو حرارت کم و مرتب هم بزنید خیلی مراقب باشید که سر نره،اگه از قابلمه های نچسب استفاده کردین که ته نمیگیره اما اگه از قابلمه روحی استفاده کردین و احیانا ته گرفت سریع بدون اینکه ته دیگشو هم بزنید تو قابلمه دیگه ای منتقل کنید


بعد از 30 دقیقه کره اضافه کنید

معمولا 1 ساعت تا 1/15 زمان میبره تا به غلظت دلخواه برسه


جایگزین خیلی خوبی برای انواع کیکها و دسر ها هم هست


برای صبحانه هم معرکه ست من که لذت بردم....جای دوستان خالی


واسه کوچولوهاتون هم با فندق خام تزئین کنید تا نوش جان کنن،منم واسه خودم تزئین کردم آخه نه اینکه کوچولوام


منبع:شف طیبه با تغییر





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

چهارشنبه 18 مرداد 1396 08:48 ق.ظ
What's up mates, pleasant post and pleasant urging
commented at this place, I am genuinely enjoying by these.
دوشنبه 9 مرداد 1396 09:48 ب.ظ
What's up, I wish for to subscribe for this weblog to
obtain hottest updates, so where can i do it please help.
شنبه 23 اردیبهشت 1396 09:34 ق.ظ
I was extremely pleased to uncover this great site.

I wanted to thank you for ones time for this particularly wonderful read!!
I definitely appreciated every little bit of it and i
also have you bookmarked to check out new information in your site.
چهارشنبه 23 فروردین 1396 10:40 ق.ظ
Hello, i read your blog from time to time and i own a similar one and i was just wondering if you get a lot of spam responses?
If so how do you reduce it, any plugin or anything you can suggest?
I get so much lately it's driving me insane so any assistance
is very much appreciated.
چهارشنبه 23 فروردین 1396 09:17 ق.ظ
What a information of un-ambiguity and preserveness of precious know-how on the topic
of unexpected emotions.
شنبه 9 اسفند 1393 10:12 ب.ظ
ممنون عزیزم درست کردم
خیلی ماهی
این خیلی خوبه ک میتونم سوالامو بپرسم و جواب بگیرم بوس
النا شف (خواهش میکنم عزیزم
جمعه 8 اسفند 1393 01:04 ب.ظ
سلام
یه سوال 3/4 کاکاِو یعنی چی سه چهارم که خیلی کمه،سه لیوان و چهار...نمیدونم میشه راهنماییم کنید حتما واسه پسرم میخوام درست کنم...
ممنون
النا شف (این مقدار تست شده ست،یک لیوان بزار جلودستت یک بند انگشت پایین تر میشه 3/4 عزیزم
سه شنبه 21 بهمن 1393 10:43 ق.ظ
سلام النا جان
خسته نباشی
یه سوال فنی!
اگه بخوام توی حجم کم درست کنم مثلا دولیوان شیر شکرو کاکائو چه تغییری میکنن؟
یعنی پیمانه های دقیق این مواد باعث غلظت شکلات میشه؟
مرسی از محبتت
النا شف (عزیزم حجم کم لطفی نداره چون اگه میزان موادش از این کمتر بشه همش ته میگیره،ولی بازم اگه میخوای کمتر درست کنی باید همه ی موادشو نصف کنی مثلا شیر:2 لیوان کاکائو: 1/4 لیوان کره: 25 گرم شکر: 1 لیوان، در ضمن اصلا تو غلظتش تاثیر نداره چون من دو مدلشو امتحان کردم ولی بازم میگم با همون دستور اصلی درست کن بازم مختاری
دوشنبه 20 بهمن 1393 10:35 ب.ظ
سلام النا جان
خسته نباشی
یه سوال فنی!
اگه بخوام توی حجم کم درست کنم مثلا دولیوان شیر شکرو کاکائو چه تغییری میکنن؟
یعنی پیمانه های دقیق این مواد باعث غلظت شکلات میشه؟
مرسی از محبتت
دوشنبه 20 بهمن 1393 03:50 ب.ظ
سلام النا جان
خسته نباشی
یه سوال فنی!
اگه بخوام توی حجم کم درست کنم مثلا دولیوان شیر شکرو کاکائو چه تغییری میکنن؟
یعنی پیمانه های دقیق این مواد باعث غلظت شکلات میشه؟
مرسی از محبتت
دوشنبه 8 دی 1393 06:25 ب.ظ
محشر بود واقعا ممنون
النا شفخواهش میکنم ساناز عزیز
چهارشنبه 26 آذر 1393 06:34 ب.ظ
مرسی
چهارشنبه 26 آذر 1393 06:34 ب.ظ
مرسی
النا شفخواهش میکنم عزیزم
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : النا شف
پیوندها
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی