نودل بانو
تجربیات آشپزی من
دوشنبه 17 آذر 1393 :: نویسنده : النا شف

من همه نوع سمبوسه درست کردم ولی این یکی بنظرم متفاوت تر و خوشمزه تر از بقیه بود
برای دستور بفرمایید ادامه مطلب:
مواد لازم:
خمیر یوفکا 5/6 ورقه
گوشت چرخ کرده:یک وعده فریزری
فلفل دلمه:1 کاسه ماست خوری
رب:2 ق.غ
قارچ:یک کاسه ماست خوری
پنیر پارمسان:1 کاسه ماست خوری
روغن:به اندازه نیاز
ادویه شامل:نمک،پودر سیر،پودر پاپریکا،فلفل قرمز،پودر آویشن 
تخم مرغ:1 عدد
زعفران دم کرده:1 ق.غ
جعفری خرد شده:یک کاسه ماست خوری

من از این خمیر یوفکا استفاده کردم البته نوع دیگه هم ندیدم از جایی که من خرید میکنم همیشه از این مارک داره پس شاید مارک های دیگه بهتر باشه پس اون دلبخواهی هست که از کدوم مارک استفاده کنید


اول پیازو تو ماهیتابه تفت بدین در حدی که سبک بشه


وقتی سبک شد گوشت رو اضافه کنید


وقتی که گوشت تفت خورد قارچ رو اضافه کنید


بزارید با آب قارچ حدود یک ربع با درب بسته گوشت بپزه،بعد فلفل دلمه رو اضافه کنید


 (هر نوع فلفل دلمه ای میشه من از رنگی استفاده کردم) یک کوچولو که تفت خورد اویه ها و بعد رب اضافه کنید


وقتی که رب حسابی تفت خورد،حرارت خاموش کنید و جعفری رو اضافه کنید(این کار برای اینه که سبزی تفت نخوره و عطرشو از دست نده)


خوب بریم سرغ خمیر،یک ورق از خمیر از وسط به دو نیم قسمت میکنیم،با چاقو یا قیچی


یک ورقشو میزاریم اول از یک گوشه مواد میریزیم و روش پنیر


به شکل مثلث تا میکنیم و بعد روی هر لایه تخم مرغ زده شده که با زعفران مخلوط کردیم میکشیم  و تا آخر این کارو انجام میدیم


بعد تو روغن سرخ میکنیم


بنظرم وااااااااااااقعا طعمش عالی شده بود


جای همتون خالی...


نوش جان...

منبع:خودم





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

دوشنبه 18 اسفند 1393 10:59 ق.ظ
عالییییییییییییی بود به به هوس کردم
النا شف (جای شما خالی


درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : النا شف
پیوندها
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات