تبلیغات
نودل بانو - پیتزا مرغ با خمیر خانگی
نودل بانو
تجربیات آشپزی من
پنجشنبه 20 آذر 1393 :: نویسنده : النا شف

بــــــــــی نهایت هوس پیتزا زده بود به سرم ولی بخاطر کالری بالاش صرف نظر میکردم تا بلاخره دیشب دل زدم به دریا ویه پیتزا عالی و با کیفیت پخیدم...
دستور در ادامه مطلب:
مواد لازم(برای خمیر):
آرد: 200 گرم
خمیر مایه: 1 ق.غ
شیر: 1 پیمانه
روغن زیتون یا مایع: 3 ق.غ

مواد میانی:
مرغ: به اندازه دلخواه
فلفل دلمه : 3 ق.غ
پنیر پارمسان: 3 ق.غ
پنیر موتزارلا: به اندازه نیاز
سس قرمز: 1 ق.غ


ابتدا مرغ با پیاز و زعفران و نمک و چوب دارچین و نصف استکان آب میپزیم و بعد ریش ریش میکنیم



خمیر مایه را با نصف لیوان آب گرم مخلوط میکنیم و تو ظرف درب بسته میزاریم بعد از 1 ربع به عمل بیاد


در ظرفی آرد را الک میکنیم و خمیر مایع و شیر و روغن را اضافه میکنیم


خوب حدود 1 ربع خمیر رو ورز بدین و بعد تو یک ظرف چرب کرده بزارید با چاقو یک + روی خمیر بزنید و 1 ساعت بهش استراحت بدین تا عمل بیاد


خوب بعد از این که خمیر پف کرد باز 5 دقیقه ورز بدین و پهن کنید کف ظرف مورد نظر و روشو سس بمالید بعد موادتونو روش بریزین 


بعد بزارید تو فری که از قبل با دمای 200 درجه گرم کردین و 10 دقیقه آخر گریل روشن کنید تا طلایی بشه


معرکه ست توصیه میکنم حتما امتحان کنید



اینم با همین خمیر و مواد متفاوت برای مهمونای عزیزمون که خیلی خوششون اومده بود


نوش جان...




نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

سه شنبه 11 اردیبهشت 1397 11:59 ب.ظ
Hi, its pleasant paragraph on the topic of media print,
we all be familiar with media is a wonderful source
of information.
جمعه 9 تیر 1396 06:35 ب.ظ
First off I would like to say terrific blog! I had a quick question in which I'd like to ask if you don't mind.
I was curious to know how you center yourself and clear your head prior to writing.

I've had trouble clearing my thoughts in getting my thoughts out.
I do enjoy writing but it just seems like the first 10 to 15 minutes are generally wasted simply just trying to figure out how to begin. Any
ideas or tips? Many thanks!
جمعه 9 تیر 1396 08:27 ق.ظ
Hello i am kavin, its my first occasion to commenting anywhere, when i
read this piece of writing i thought i could also make comment due to
this good paragraph.
سه شنبه 6 تیر 1396 10:26 ب.ظ
Hello my loved one! I want to say that this article is awesome, nice written and come with approximately all important infos.
I would like to look more posts like this.
سه شنبه 6 تیر 1396 07:02 ق.ظ
Exactly what I was looking for, thanks for posting.
یکشنبه 4 تیر 1396 01:36 ب.ظ
For the reason that the admin of this site is working,
no uncertainty very shortly it will be well-known, due to its feature contents.
پنجشنبه 21 اردیبهشت 1396 01:30 ق.ظ
Loving the info on this internet site, you have done outstanding job on the posts.
جمعه 25 فروردین 1396 03:39 ق.ظ
Hello there! I just want to give you a huge thumbs
up for your excellent info you have got right here on this post.
I will be coming back to your blog for more soon.
دوشنبه 18 اسفند 1393 10:57 ق.ظ
واییییییییییییییی عالیه به خصوص اونا که برای مهموناتون درست کردین.راستی نشانه های عمل اومدن مایع خمیر چیه؟ من یه بار خمیر درست کردم مایع خمیر کمی کف کرد و استراحتم دادم بهش ولی نونم توی فر سفت شد و خشک
النا شف (کف کردن و بالا اومدنش درست بوده ،خشکیش احتمالا برای درجه حرارت فر بوده
چهارشنبه 1 بهمن 1393 01:01 ب.ظ
به به چقدر لذیذ
النا شف ممنون عزیزم
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : النا شف
پیوندها
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی